3250 TL LED TV Tavsiyesi

Ronaldo

Hectopat
Katılım
12 Mart 2014
Mesajlar
12
Selam arkadaşlar, ben Smart LED TV almayı düşünüyorum, bütçem 3250 tl maksimum. Playstation oynuyor, HD yayınlar, filmler izliyorum. Buna göre model seçimi yapmak istiyorum. Marka olarak ise, LG, Samsung veya Panasonic düşünüyorum. Ekstradan Z5500 ses sistemine bağlayacağım cihazı da. Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz urun seçiminde? Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden ilginiz için,

İyi forumlar.


Philips 47PFL7008 120 Ekran 3D LED TV | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

LG 47LA740S 120 Ekran 3D LED TV | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

Philips 47PFL7108K 120 Ekran 3D LED TV | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor

Panasonic TX-L50ETW60 127 Ekran 3D LED TV | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor


Arkadaşlar, bu 4 ürün arasında kaldım. Alternatif olarak da LG, Samsung, Phillips, Panasonic marka önerilerinize açığım lütfen yardımcı olanlara minnettarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağı yukarı benzerler fakat ben linkini verdiğim LG'yi çok beğendim. İkisi de memnun edecektir.


İlgin için çok teşekkür ederim hocam, koskoca forum da ilgilenen tek sizsiniz. LG'yi test edebilme fırsatım olmadı görsel olarak, fakat Samsung'u görebilme fırsatım oldu bugün Teknosa'da. İnanılmaz bir parlaklığı var, sanırım bir de evolution system diye bir sistem varmış, ileriki teknolojileri TV'ye update edebilme şansı oluyormuş. Bu sadece Samsung'da mevcut olan bir özellikmiş ve sadece bu seri de. Panasonic ve Phillips'leri de eledim, sadece bu 2 model arasında kaldım ve çok kararsızım hocam.. Acele etmek, pişman olmak istemiyorum.
 
Dediğim gibi tercih biraz da size kalıyor. Teknik özelliklerinden öte görüp de almayı tercih ediyorum telefon, televizyon gibi cihazlarda. Bu sebeple size kalmış bir durum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı