3250 TL sistem önerisi

Bütçe
3250
Kasa ve RAM için yine aynı fiyatlarda başka önerileriniz var mı?
Kasa, bu fiyat aralığında bulabileceğiniz en iyi kasadır. Başka bu fiyatlarda sadece powerboost gibi sağlam olmayan markalar var ve içinde de yine sağlam olmayan kendi güç kaynakları var. Aerocool sağlam markadır hem kasası, hem de güç kaynağı.

RAM olarak ise Neo Forza 8GB 3200MHz Black Faye DDR4 PC Ram (NMUD480E82-3200DB11) - Bellek (RAM) - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
bunu önerebilirim.

Ayrıca GTA 5, CS:GO gibi oyunların yanı sıra günümüz birçok oyununu düşük-orta ayarda rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Olur hocam MSI daha iyi marka. Ben bütçeniz kısıtlı diye biostar önerdim. Kusra bakmayın hızlı cevap veremiyorum. Bu arada sistemi alacaksınız heralde, hayırlı olsun.

Fiyatı biraz aşıyor ama güzel sistem.

Son düzenleme:
Olur hocam MSI daha iyi marka. Ben bütçeniz kısıtlı diye biostar önerdim. Kusra bakmayın hızlı cevap veremiyorum. Bu arada sistemi alacaksınız heralde, hayırlı olsun.
Sistemi büyük bir ihtimal alacağım. Hocam son sorum herhangi bir uyumsuzluk olmaz deme parçalar arasında pek anlamıyorum bu işten. Tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.
Fiyatı biraz aşıyor ama güzel sistem.
Cevapladığınız için teşekkürler bu sistemi de değerlendiririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı