Türkiye'de maddi durumu olanlar mı yapıyor sence? Konuyu okumadan idrak etmeden başlığa bakarak gelip yorum yapıyorsun. Post kasmak istiyorsan git başka yerde kas.
Ne alaka? Örnek göstermemi gerektirecek bir açıklama yapmadım.
8 milyar insan içerisinden 10 çocuk yapan birinin maddi durumunu sorgularım. Her zengin 10 çocuk yapmalı gibi bir şey dediğimi sanmıyorum. İsterse hiç yapmayabilir. Bu kişisel bir şey.
Maddi durumu iyi olup da çok çocuk yapan birini göster.
Maddi durumu iyi olupta çok çocuk yapan birini göster.
Bir doktorun Twitter paylaşımını görünce aklıma bu soru geldi. Doktorun paylaşımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 2593521
Senin kafa almıyor galiba, daha önce de 30 sene öncesinden örnek verdin. Bu konu günümüz şartlarından bahsediyor dedim. 30 yılda dünya değişti, insanlar değişti, şartlar değişti dedim, algılayamadın. Şimdi de gelmiş 80 yıl öncesinde Vehbi Koç'un 4 çocuk yaptı diyorsun. Ne anlatırsam anlatayım yine konuyu anlamayacaksın.Vehbi Koç'un 4 çocuğu vardır.
Murat Ülker'in üç çocuğu bulunuyor.
Sakıp Sabancı'nın 3 çocuğu bulunmaktadır.
Acun Ilıcalı, üç evlilik yapmıştır ve bu evliliklerden toplam dört kızı olmuştur.
Gözünün önünde Acun ve Elon örneği verildi, ayrıyeten ne hakla konu açıp sonra da sana cevap veren kişilere hakaretvari konuşup duruyorsun, kendini ne sanıyorsunSenin kafa almıyor galiba, daha önce de 30 sene öncesinden örnek verdin. Bu konu günümüz şartlarından bahsediyor dedim. 30 yılda dünya değişti, insanlar değişti, şartlar değişti dedim, algılayamadın. Şimdi de gelmiş 80 yıl öncesinde Vehbi Koç'un 4 çocuk yaptı diyorsun. Ne anlatırsam anlatayım yine konuyu anlamayacaksın.
Başkaları örnek verdi, sen ne yaptın? Saçmaladın. Konu başlığını okuyup mesaj atarak forumu çöp mesajlarınla çöplüğe çeviriyorsun. 10 ayda 6 bin mesaj atarak zaten bunu ispatlamışsın.Gözünün önünde Acun ve Elon örneği verildi, ayrıyeten ne hakla konu açıp sonra da sana cevap veren kişilere hakaretvari konuşup duruyorsun, kendini ne sanıyorsun
Hem zengin olup hem de o çocuk sayısını yapmanın belli bir yaşa gelmeyi gerektireceğini anlayacak kapasiten bile yok. Yabancı zenginlere girersen hele, onlarca örnek daha var. Hatta işin ucunda bu mutluluğu yaşamak ve bir ailesinin olması duygusunu yaşatmak için çokça çocuk evlat edinenler de dolu. Ne savunuyorsun da neyi ispatlamaya çalışıyorsun?
Sanki inanılmaz mantıklı bir konu açmış, çok mantıklı bir soru sormuş da kendi kafasına uyacak cevapları bekliyor, aksi konuşan herkese de hakaret ediyor. Sen yapma kardeşim çocuk mocuk olur biter. Yaparsan ona yazık zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.