33.000 TL'ye Acer Nitro 16 alınır mı?

Bütçe
35000
Hocam ben de biliyorum masaüstü pclerin daha iyi olduğunu. Ama şartlar masaüstü PC için uygun değil. Üniversite okuduğum için laptopu derslere götürmem gerekiyor.

Hocam geçen sene efsane kasım indirimleri pek de iyi değildi.

Acer'in paneli bunu telafi etmez mi hocam.

25 ms rahatsız eder gibime geliyor. Bilmiyorum.

Acer'in paneli cezbediyor ama, LOQ'un da paneli fena değil. LOQ RTX 4060 olduğundan daha mantıklı. Ayrıca Nitro 16 bence bu fiyata pahalı. Ben RTX 4060 LOQ tercih ederdim.

Ürün linkinş kopyalayıp atmam yeterli oluyor mu hocam.
Ben oyle biliyorum, uygulamada ürün sayfasina gidince sag ustte bağlantı iconu var ona tıklayıp url kopyalayip atabilirsiniz ya da direkt WhatsApptan da gönderebilirsiniz o butona tiklayip.

Linki oluşturduğum hesabın(asıl hesabım) mail adresine boyle bir mail gelmişti diğer hesaptan satin alimi tamamlayınca
Screenshot_20241023_001903_Gmail.jpg
Bu %1e gore kazandigim, %4 olsaydi 1300 civari olcakti mesela

Acer'in paneli cezbediyor ama, LOQ'un da paneli fena değil. LOQ RTX 4060 olduğundan daha mantıklı. Ayrıca Nitro 16 bence bu fiyata pahalı. Ben RTX 4060 LOQ tercih ederdim.

144Hz ile 165Hz arasında çok fark olur mu hocam?

Ben oyle biliyorum, uygulamada ürün sayfasina gidince sag ustte bağlantı ICO'nu var ona tıklayıp URL kopyalayip atabilirsiniz ya da direkt WhatsApp'tan da gönderebilirsiniz o butona tiklayip.

Linki oluşturduğum hesabın(asıl hesabım) mail adresine boyle bir mail gelmişti diğer hesaptan satin alimi tamamlayıncaEki Görüntüle 2335548 Bu %1e gore kazandigim, %4 olsaydi 1300 civari olacakti mesela

Kasım'da öyle olsa yaparız iyi bir şey hocam.

144Hz ile 165Hz arasında çok fark olur mu hocam?

Kasım'da öyle olsa yaparız iyi bir şey hocam.
144 ve 165hz arasinda inanilmaz bir fark yok tabi ki ama hani hic yoktan iyidir derler o mantikla daha iyi ekrana gidilebilir fps oyunlari birinci plandaysa. Hikayeli oyunlar oynayacaksan 4050 zorlanabilir bazi yeni nesil oyunlarda 4060 tercih edilmeli.

Merhaba arkadaşlar. Vatan Bilgisayar'da Acer Nitro 16 stokları bugün yenilendi. Sizce 33bin TL'ye almak mantıklı mı? i5 13500H, RTX 4050 140W, 400nit %100sRGB 3ms 165Hz panele sahip. Aynı fiyata RTX 4060'lı laptoplar var fakat Acer'de beni cezbeden ekranı. RTX 4060'lı LOQ 25 ms panele sahip.

Laptopu ne için alıyorsun? Eğer rekabetçi içinse tabii ki Nitro16. İşlemcisi ve ekranı üst seviyede bu bütçe için. Hikayeli oyunlar için LOQ ekran kartı çok fark atar.

Laptopu ne için alıyorsun? Eğer rekabetçi içinse tabii ki Nitro16. İşlemcisi ve ekranı üst seviyede bu bütçe için. Hikayeli oyunlar için LOQ ekran kartı çok fark atar.

Hikayeli oyunlarda çok fark yaratır mı acaba? Ekranı iyi olması güzel bir alternatif. Keşke 4060 kart kullanılsaydı.

Kararsizsan en mantiklisi indirim bekle ilk hangisi indirime girerse işaret olarak kabul edip onu alırsın 😅

Öyle yapacağım gibi duruyor 😄. Acer'in stoklar yine bitmiş.

Hem ekrandan kismayip hem rtx4060 istiyosan
https://app.hb.biz/bEZ4oildKKKD bu modeli takip edebilirsin, ben bu modelin indirime girmesini bekliyorum 33-34k civarina bulabilirsem bekletmeden siparis vermeyi dusunuyorum bu fiyat bandinda en model oldugunu dusunuyorum

Hikayeli oyunlarda çok fark yaratır mı acaba? Ekranı iyi olması güzel bir alternatif. Keşke 4060 kart kullanılsaydı.

Öyle yapacağım gibi duruyor 😄. Acer'in stoklar yine bitmiş.

4060 bariz fark atar 4050'ye az buz bir fark değil. VRAM farkı da var onu unutmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı