Bütçe çıkamıyorum demiş. Tartışmaya ne gerek var?Bu cihaz 37 bin lira GameGaraj en ucuzu 45 bin TL arada 8 bin TL fark var matematiğin yok galiba?
Bütçe çıkamıyorum demiş. Tartışmaya ne gerek var?Bu cihaz 37 bin lira GameGaraj en ucuzu 45 bin TL arada 8 bin TL fark var matematiğin yok galiba?
Alınmaz, anakart yanma riskli bir cihaz. Bu cihaza yönelin:
Alıp servisle birlikte en az 8 GB RAM takviyesi yapın. 140W 4050 ekran kartı bulunuyor.
16 GB hali 33.119 lira Acer'in kötü servisiyle uğraşmaya gerek yok.![]()
Acer Nitro 5 AN515-58-51B4 NH.QLZEY.002-16 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6' W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-58-51B4 NH.QLZEY.002-16 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6' W11H Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kanka senin attığın da Acer ama.
şuan lenovo genel olarak servis fln daha iyi deniyor ve n11 genel olarak pek güven vermiyor bana lenovonun bazı modellerinde anakart arıza sorunundan bahsediyorlar.Beni attığım 16 GB hali Adlin arkadaşın attığı 8 GB RAM hali aradaki farkı verin direk 16 GB alın Acer'in servisi berbat uğraşılmaz.
LOQ serisinde İntel işlemcilerde oluyor o sorun.şuan lenovo genel olarak servis fln daha iyi deniyor ve n11 genel olarak pek güven vermiyor bana lenovonun bazı modellerinde anakart arıza sorunundan bahsediyorlar.
Şu an Lenovo genel olarak servis falan daha iyi deniyor ve N11 genel olarak pek güven vermiyor bana Lenovo'nun bazı modellerinde anakart arıza sorunundan bahsediyorlar.
Evet anakart sorunu var LOQ modellerinde uzak durun attığım Acer Nitro 5 en mantıklısı bu bütçede.
Acer bu bütçede en iyisi.Glb bunu alacağım gibi duruyor inşallah sorun çıkartmaz,Aceri
Acer bu bütçede en iyisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.