33 bin TL sistem tavsiyesi

Bu anakart daha iyi olur.

Butceyi biraz rahat tutmak icinde bu islemci tercih edilebilir. 7500F le arasinda 5 FPS falan fark ediyor.

Butceyi biraz rahat tutmak icinde bu islemci tercih edilebilir. 7500F le arasinda 5 FPS falan fark ediyor.

7400F e para vermeye gerek yok çok gereksiz ısınıyor 7500F e göre.

Ekran kartı 4060 Ti seviyesinde ama islemci kasa ve PSU olarak cok daha iyi bir sistem. Sadece SSD'yi yukseltin ve anakarti B650 yapın.
Valla yanlış biliyorum ama daha Intel bildiğim kadarıyla GPU konusunda yeni olduğu için ister istemez çekiniyorum teşekkür ederim yine de.

Böyle 33.500 TL yapıyor ileride 1 adet daha ram alırsınız ve işlemciye kule tipi soğutucu alırsınız tamamdır.

Üstteki sistemin anakartını bununla değiştirirsem cillop olur diye düşünüyorum xd

35K verdim canım yandı ama alırım bir hayırlı olsun... Umarım kasayı toplarken yanlış bir şeyler yapmam.
Dediğim gibi anakartı daha sonradan tavsiye edilen olarak değiştirdim, SSD'yi 1TB olarak güncelledim. Ekran kartını 500 lira daha pahalı olan 3 fanlı modeli aldım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Screenshot_20250412_054332_One UI Home.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı