33 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
33000
33 bin TL'ye kadar oyun odaklı laptop arıyorum. 4060'lı bir laptop olması daha iyi gibi. Öneriniz var mıdır acaba? 😊

HP Victus 16-S1029NT A1YU0EA R5-8640H 1G GB 512 GB SSD 8GB RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

bu nasıldır
Güzeldir, alabilirsiniz. RAM takviyesi yapma imkanınız varsa buna da bakabilirsiniz.
Hocam toplama masaüstü al daha iyi.
1725219187952.jpeg

Hocam toplama masaüstü al daha iyi

Odadan odaya sürekli sen taşır mısın? Allah aşkına şu laptop konularına masaüstü al yazmayın. Herkes biliyor zaten masaüstünün daha iyi performans verdiğini. Kullanım alanı farklı sadece.

33 bin TL'ye kadar oyun odaklı laptop arıyorum. 4060'lı bir laptop olması daha iyi gibi. Öneriniz var mıdır acaba? 😊

HP Victus 16-S1029NT A1YU0EA R5-8640H 1G GB 512 GB SSD 8GB RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

bu nasıldır
Alınabilir bence hocam.

Güzeldir, alabilirsiniz. RAM takviyesi yapma imkanınız varsa buna da bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2300197
Lenovo kasa tipi olarak çok sevemedim açıkçası ancak örnekleriniz için teşekkür ediyorum victus için kronik bir sorun var mıdır

Odadan odaya sürekli sen taşır mısın? Allah aşkına şu laptop konularına masaüstü al yazmayın. Herkes biliyor zaten masaüstünün daha iyi performans verdiğini. Kullanım alanı farklı sadece.

Alınabilir bence hocam.
Forumda gezerken karşılaştım fiyat performans olarak önerilen bir laptop olarak gözüme çarptı daha iyi bir öneri varsa açığım :)

@eren7091 yoktur ama Lenovo'nun ekranı çok daha iyidir bu arada. Youtube'ta çok var %100 sRGB vs %45 NTSC videosu.
O halde victus ve lenovo arasında karar verip almayı düşünüyorum hızlı dönüşünüz için teşekkür ediyorum 😊😊

@eren7091 yoktur ama Lenovo'nun ekranı çok daha iyidir bu arada. Youtube'ta çok var %100 sRGB vs %45 NTSC videosu.
Tekrardan selamlar 2 laptop işlemcisi arasında kaldım

i5 veya ryzen hangisi iyidir acaba daha önce hiç ryzen kullanmadım diyebilirim :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı