BİM
Hectopat
Tamamdır hocam buraya durumu bildirirseniz sevinirim. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.Gelince görürüz o halde.
Cevapların için sağol bu arada![]()
Tamamdır hocam buraya durumu bildirirseniz sevinirim. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.Gelince görürüz o halde.
Cevapların için sağol bu arada![]()
Tekrardan merhaba, işlemci dün geldi, bir sebepten bugün takabildim. İşlemci gayet iyi, performansı gerçekten fark ettim. FX'i önerdiğin için sağolTamamdır hocam buraya durumu bildirirseniz sevinirim. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.![]()
Kafa biraz gitmiş, olayı açıklamayı unuttumTekrardan merhaba, işlemci dün geldi, bir sebepten bugün takabildim. İşlemci gayet iyi, performansı gerçekten fark ettim. FX'i önerdiğin için sağol![]()
Hayırlı olsun hocam. Çok sevindim. O gözlü görülür performans farkı çok güzel bir şey.Tekrardan merhaba, işlemci dün geldi, bir sebepten bugün takabildim. İşlemci gayet iyi, performansı gerçekten fark ettim. FX'i önerdiğin için sağol
Kafa biraz gitmiş, olayı açıklamayı unuttum. X4 965'i alacağım adam o kadar konuşmamıza rağmen beni engelledi. Bende boşver X4'ü deyip 200TL'ye FX6300 aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.