330₺ Phenom CPU önerisi

Bütçe
330
Tamamdır hocam buraya durumu bildirirseniz sevinirim. Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. :)
Tekrardan merhaba, işlemci dün geldi, bir sebepten bugün takabildim. İşlemci gayet iyi, performansı gerçekten fark ettim. FX'i önerdiğin için sağol :)
Tekrardan merhaba, işlemci dün geldi, bir sebepten bugün takabildim. İşlemci gayet iyi, performansı gerçekten fark ettim. FX'i önerdiğin için sağol :)
Kafa biraz gitmiş, olayı açıklamayı unuttum :). X4 965'i alacağım adam o kadar konuşmamıza rağmen beni engelledi. Bende boşver X4'ü deyip 200TL'ye FX6300 aldım.

Kafa biraz gitmiş, olayı açıklamayı unuttum :). X4 965'i alacağım adam o kadar konuşmamıza rağmen beni engelledi. Bende boşver X4'ü deyip 200TL'ye FX6300 aldım.
Hayırlı olsun hocam. Çok sevindim. O gözlü görülür performans farkı çok güzel bir şey. :)

Birde hocam bilgisayar boşta iken ve en önemlisi yükte iken sıcaklık değerleri nedir acaba? Yükte hız düşürme yapmıyordur umarım test edip bilgilendirebilir misiniz?

Program olarak bildiğiniz uygulama var ise onu kullanabilirsiniz. Eğer yok ise OCCT ve HWINFO kolay ve güzel programlardır.

95W olduğu için bir sıkıntı çıkarmaması gerekiyor. İnşallah çıkartmıyordur da tam performans kullanırsınız işlemciyi.

Tekrardan çok sevindim hayırlı olsun. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı