330 puan için üniversite sınavına nasıl hazırlanmalı?

Yaz tatili bitene kadar Antrenmanlarla matematik 1-2 ve Karekök 0 serileri ile matematik ve FKB'nin temellerini halledip günde 15-20 paragraf sorusu çözsen temeli az çok oturtmuş olursun, sene içerisinde de üstüne AYT çalışırsan rahatlıkla 330 puan yaparsın. Yine de şimdiden başlaman önemli, okullar açıldığı zaman bu kadar boş zamanı bulamayabilirsin.
 
20 TYT Matematik zor değil aslında bir ayda halledebilecek konular var. 20 AYT Matematik üstünde durman gereken kısım yapılabilir hatta 330 puandan fazla gelir TYT ve AYT'den 20 Matematik neti yaparsan. TYT için Karekök sıfır al başla direkt Temel Kavramlar gibi basit konular var halledersin. Problemler zorlayacaktır problemler için en önemli şey denklemlerde temelin sağlam olması lazım ve okuduğunu anlama konusunda da hocam kendinizi eğer eksiğiniz varsa geliştirin soru çözerek.
 
1622045727797.png


Bu bölümü istiyorum arkadaşlar temeli olmayan birisi 13 ay da sizce başarabilir mi günde 4 5 saat çalışarak? Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Eğer gerçekten hedeflemişsen ve temelin yoksa ilk önce Antrenmanlarla Matematik'i hızlıca bitirip 345 TYT veya Karekök TYT kitaplarını bitirmeni öneririm. Sene içinde TYT Matematik altyapını güçlendirmek için ALES sorularını çözersin, AYT Mat için Bilgi Sarmal öneririm. Ulaşılması zor bir hedef değil yapabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı