3300 tl bütçeli sistem toplama

stormrage

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.
Artık LYS maratonunu atlatan bünyemi rahatlatmak için eski laptopumu emekliye ayırıp yeni bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Parçaların birbirleriyle ilgili uyumluluğu konusunda pek bir fikrim olmadığı için yardım alma ihtiyacı duydum. Bütçem MAX 3300 lira. Toplanacak sisteme monitör dahil etmiyorum. Bir de bu sistemi en uygun fiyata nereden temin edebilirim? O konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ağırlıklı olarak moba oyunlarını oynuyorum. Dota, LOL gibi oyunlar da ultra ayarlarda FPS düşüşü yaşatmayacak bir sistem olması önemli. 2 gün önce Monster notebook'un GTX 960m'li modelinden aldım. Fakat yaşattığı ısınma sorunu ve Dota da yer yer akıcılığını kaybettirdiği için iade edip masaüstü toplamayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sistem topladım. İşini fazla fazla görecektir ve vatan'dan temin edebilirsiniz.
Bellerler bununla değişebilir.
1.png
 
Son düzenleme:
Böyle bir sistem topladım. İşini fazla fazla görecektir ve vatan'dan temin edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 80292

Hocam sistem gerçekten çok hoş. Ben de bir sistem önerisinde bulunacaktım ancak sizin önerinize bakınca gerek duymadım bile.

RAM tek modül seçmişsiniz. Eğer arkadaş ileride ekleme yapmayacak ise; 2x4GB daha performanslı olmaz mı?
 
Anakartta 4 adet RAM slotu var. Genelde sistem toplayanlar düşük bütçeli sistem istedikleri için tek modül RAM öneriyorum. Elim alışmış ve gözümden kaçmış. Farklı bir bellek daha ekledim. Şuan piyasadaki en hızlı belleklerden diyebilirim.
 
Bende aynı fiyata bir sistem toplayaçağım lakin sistem montajı hakkında sıfır bilgim var diyebilirim vatan çalışanları montajı yapıyor mu ? Yaparsa ek fiyat talep ediyorlar mı ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı