3300 TL klavye önerisi

lazarus_43

Femtopat
Daha fazla  
Aklımda MAD68 HE Ajazz AK680MAX MCHOSE Ace 68'e Sport var klavye %60 olmasın başka önerilere açığım. Maksimum bütçe 3300 falan beyaz olursa süper olur.

MCHOSE Jet 75 öneririm. Gayet iyi bir klavye. Ayrıca beyaz rengi de mevcut.

Aklımda MAD68 HE Ajazz AK680MAX MCHOSE Ace 68'e Sport var klavye %60 olmasın başka önerilere açığım. Maksimum bütçe 3300 falan beyaz olursa süper olur.
Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bu
Chill takılıyorsanız ve yazım hissiyatı sizin için önemliyse bu

Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız bu
Chill takılıyorsanız ve yazım hissiyatı sizin için önemliyse bu
G75 bu fiyata saçma olur, renk değişimi ile 2300tl lik klavye 3000 e kadar cıkıyor. jet75 en mantıklısı görüntü hallefect 8k hz hotswap vs.vs en dolusu. Mchose jet 75 alın geçin gaminggentrde 3000 tl.

G75 bu fiyata saçma olur, renk değişimi ile 2300tl lik klavye 3000 e kadar cıkıyor. jet75 en mantıklısı görüntü hallefect 8k hz hotswap vs.vs en dolusu. Mchose jet 75 alın geçin gaminggentrde 3000 tl.
Yazım hissiyatı olarak g75 çok daha önde Hz den çok hissiyatı önemseyenler var ve bence bu bütçede en iyisi 2500 TL 3000 TL değil anlamadım nerden baktınız beyaz istemiş zaten

Yazım hissiyatı olarak g75 çok daha önde Hz den çok hissiyatı önemseyenler var ve bence bu bütçede en iyisi 2500 TL 3000 TL değil anlamadım nerden baktınız beyaz istemiş zaten
Jet 75 in beyazı var. Jet75 de manyetik switch var daha yeni daha uzun ömürlü hissiyatı ve ayarlanabilir. Hem oyunda hem işte en iyi performansı verir bu fiyata. 68 tuşlu klavyeler zaten oyun için, konu sahibide 68 ve üstü düşünyorum demiş. g75in iyi özelliği kablosuz olabilmesi diğer hemen hemen herşeyde jet 75 daha iyi daha kaliteli. Görünüşü tartışılır g75 i daha fazla renk seçeneği var. Beyaz, 68 tuş üstü , oyunda işte iyi ve kaliteli olacak ise jet75 daha iyi her türlü

Jet 75'in beyazı var. Jet75 de manyetik switch var daha yeni daha uzun ömürlü hissiyatı ve ayarlanabilir. Hem oyunda hem işte en iyi performansı verir bu fiyata. 68 tuşlu klavyeler zaten oyun için, konu sahibide 68 ve üstü düşünyorum demiş. G75'in iyi özelliği kablosuz olabilmesi diğer hemen hemen her şeyde jet 75 daha iyi daha kaliteli. Görünüşü tartışılır G75'i daha fazla renk seçeneği var. Beyaz, 68 tuş üstü, oyunda işte iyi ve kaliteli olacak ise jet75 daha iyi her türlü.

Kullanım zevki ve yazma hissiyatı açısından yakın bile değil G75 Pro'ya sadece oyun için almayacaksa çok boş manyetik klavye olayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı