3300 TL monitörlü sistem toplama

yesgin

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhabalar. Bu ay içerisinde bir sistem almayı düşünüyorum. Yeni serileri beklemek isterdim ama vaktim yok. Topladığım sistem hakkında yorumlarınızı ve parça önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim PC nin tamamen aynısı bi ram farklı
FPS değerlerini söyliyeyim
Skyrim(Ultra)(iyi görünüm moduda var) : 100-120 FPS (Bu işlemciye göre değerler harika)
Rise Of The Tomb Rainder(High) : 58-70 FPS
GTA V(Very High): 60-80 FPS
Witcher 3(Ultra) : 48-55 FPS
Battlefield 1 (Ultra) :60-70 FPS
Just Cause 3 (High) : 66-80 FPS (Takılmalar oluyo çok nadir işlemciden dolayı)
oyunlar gayet akıcı ve güzel almanı öneririm.
Umarım değerler seni memmun etmiştir
Rog Strix Çok İyi Bir Seçim.
Hangi Site Olduğunu Söyleyebilirmisin ?
Bu arada 2400 Mhz Ram gereksiz kalmış.
anakart 2133 Mhz destekliyor
Asus B150M Gaming Önerilir

Son düzenleme:
Site sinerji. Anakartlardan pek anlamıyorum neden Asus B150M öneriyorsun? Son olarak kasa ve güç kaynağından memnun musun ?

Yazmayı unutmuşum peki sistemde Battlegrounds oynadınız mı?

Ben de GTX 1050 Tİ kullanıyorum ve ciddi şekilde g4560 almanız sizin için kötü olacak. RAM leri düşürmek yerine anakartı yükseltin.

Gtx 1050ti Gta 5 gibi bir oyunda, Very high ayarlarda 60 fps nasıl alıyor? 40 fps filan. Taş çatlasa 50.
Bu video kanıtıdır. Hatta bu videoda i5 6600k var. Fps değerlerinin 7 fps altında düşünün. G4560 ile oynayacaksanız.

Hazır sistemin depolama hariç parçalarını toplayıp hdd yerine 240 gb ssd koysam sonradan hdd eklesem nasıl olur ? Çünkü bu yaz geçtikten sonra bilgisayarın yüzünü pek göremeyeceğim.

Hazır sistemin depolama hariç parçalarını toplayıp hdd yerine 240 gb ssd koysam sonradan hdd eklesem nasıl olur ? Çünkü bu yaz geçtikten sonra bilgisayarın yüzünü pek göremeyeceğim.
240 gb bana yeter diyorsan alabilirsin. 20 gb yaklaşık windows tutacak bir 20 gb google chrome felan ve kullanacağın diğer uygulamalar olacak yani sana 200 gb kadar bir şey kalacak. Sonra kesinlikle HDD almak şartıyla şimdi SSD alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı