3300 TL sistem toplama

Bütçe kısıtlıysa sadece ileride işlemci değiştirseniz de olur AMD üzerinden gidip. Hem Intel gibi 2 nesilde bir soket değişimi olmadan daha üst bir işlemciye geçebilirsiniz, hem de AMD işlemciler daha F/P.
Performans olarak 580, 1650'ye göre daha önde diye biliyorum fakat 1650 Turing mimarisini kullanıyor. Yani canlı yayını Nvidia Encode H.264 üzerinen yapıp işlemciden ekran kartına aktarabilirsiniz. Daha iyi olur böylelikle.
sağolun pc kapatmam lazım telden gırılıyorsa yazarı m
Bütçe kısıtlıysa sadece ileride işlemci değiştirseniz de olur AMD üzerinden gidip. Hem Intel gibi 2 nesilde bir soket değişimi olmadan daha üst bir işlemciye geçebilirsiniz, hem de AMD işlemciler daha F/P.
Performans olarak 580, 1650'ye göre daha önde diye biliyorum fakat 1650 turing mimarisini kullanıyor. Yani canlı yayını NVIDIA encode h. 264 üzerinen yapıp işlemciden ekran kartına aktarabilirsiniz. Daha iyi olur böylelikle.

Hocam bahsettiğim Izoly sistem PC hocasınınkine göre daha pahali ve PC hocasinin sisteminde 150 TL indirim olduğu için 1650 Super'i 25 liraya upgrade ettim onu almayi dusunuyorum. Bir de bana GTX daha mantıklı geldi GeForce Now Experience olduğu için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı