Hocam merhaba. Daha ilk sistem toplamalarım olduğu için acemi olabilir. Kusura bakmayın.
Anakart: Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200Mhz(OC) DDR4 Socket AM4 Fiyatı
İşlemci: AMD Ryzen 3 3200G 3,6GHz 6MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
Ekran kartı: Biostar AMD Radeon RX560 4GB (Dual Cooling) 128Bit GDDR5 (DX12) P Fiyatları ve Özellikleri
RAM: Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 Siyah | Trendyol
SSD: Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı
PSU: AEROCOOL VX PLUS AE-VXP500 500W Aktif PFC ATX Fiyatları ve Özellikleri
Kasa: Aerocool Split RGB Aydınlatmalı Ön Panel - Akrilik Yan Panel Fiyatı
Toplam: 3136 TL.
Bende daha acemiyim ama 3300TL'ye bunu alırdım.
Hocam ben de böyle bir sistem alacağım. İnternette buna benzer bir sistem vardı CS:GO 100FPS üstü oynatıyordu.Hocam var mı test videosu falan bakayım FPS'lerine bir de bu sıstem bu fıyata çok güzel olur.
Hocam ben de böyle bir sistem alacağım. İnternette buna benzer bir sistem vardı CS:GO 100FPS üstü oynatıyordu.
Yok hocam ne yazık ki. İsterseniz hocam geçen hafta PCHocası 3149TL sistem toplama videosu çekti bakabilirsiniz ;Link var mı hocam
R3 1200 ile RX 570 kesinlikle darboğaz yapacaktır. Bahsettiğiniz Izoly sistemde ise RX 580 var. 570'e göre çok daha güçlü. Yani ondaki darboğaz daha çok olacaktır. Bir de yayın yükü girince ve bu yük işlemciye binince FPS değerleri doğal olarak düşecektir. Mümkünse bütçenizi arttırmaya çalışın.
Yok hocam ne yazık ki. İsterseniz hocam geçen hafta pchocası 3149TL sistem toplama videosu çekti bakabilirsiniz;
Hocam aldıktan sonra işlemci ve anakart değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz nedir ya da PC önerisi.
Sağ olun bakayım 1650'li bir sistem söylediğim 580'li sisteme göre iyi mifir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.