3300 TL'ye GTX 980 Tabanlı Sistem Toplanır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu fiyata bu sistem toplanır mı? Ben bir tane topladım fakat sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağından emin olamadım. O yüzden sizlere danışmak istiyorum. Herhangi bir uyumsuzluk olur mu?

Ayrıca bu konuda oldukça cahilim. Monitör hariç sadece kasa olacak. Eksik bir şey varsa bilgilendirirsiniz. SSD'yi gelecekte alacağım.

pc3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplanır ancak Gtx970 ile daha stabil toplayabilirsin.
Ben de öyle düşündüm işlemciyi i7 yapabilirim ve hatta 8 gbdan fazla ram alabilirim diye ama geleceğe de yatırım olmasini istedim çünkü gtx 980in ultrada oyun oynanabilirlik ömürü en az 6/7 yıl fazla. Benim şuan düşündüğüm psu yeterli midir parçalar sorun çıkarır mı

Ben de öyle düşündüm işlemciyi i7 yapabilirim ve hatta 8 gbdan fazla ram alabilirim diye ama geleceğe de yatırım olmasini istedim çünkü gtx 980in ultrada oyun oynanabilirlik ömürü en az 6/7 yıl fazla. Benim şuan düşündüğüm psu yeterli midir parçalar sorun çıkarır mı
6-7 senelik bir ekran kartı olduğunu şimdiden tahmin edemeyiz. Ancak senin bu sistemi alman daha iyi olur.

Monitörlü olarak attım. Monitörü çıkartıp işlemciyi ve anakartı bir üst seviye alabilirsin.

Dosya Ekleri

• alınacak sistem 3.100 tl.JPG
    alınacak sistem 3.100 tl.JPG
    96,9 KB · Görüntüleme: 599
6-7 senelik bir ekran kartı olduğunu şimdiden tahmin edemeyiz. Ancak senin bu sistemi alman daha iyi olur.

Monitörlü olarak attım. Monitörü çıkartıp işlemciyi ve anakartı bir üst seviye alabilirsin.
Tamam o zaman işlemciyi i7 4820k yapacağım ama oclemeyeceğim. Peki anakarti ne yapmaliyim? Hangisinin iyi pek bilmiyorum

Soket 2011 işlemci soket 2011 anakarta takılır. Soket 2011 anakart ta DDR4 destekler diye biliyorum. Soket 2011 anakartlar DDR3 destekliyor mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı