3300 TL'ye Ryzen 5 1500X Sistem Toplama

Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım 3300 TL bütçem var, monitör dahil bir sistem önerir misiniz? İstediğim işlemci: Amd Ryzen 5 1500X 3.6GHz 14nm işlemci

Ekran kartı Nvidia olsun, teşekkürler.
Vatandan düşünüyorsanız çok daha pahalıya gelir. Ayrıca monitör dahil olduğu için işlemciyi biraz kısmak gerekir. Sonuçta asıl para harcamamız gereken ekran kartı olacak. Tabii oyun için bilgisayar topluyorsanız.

Peki Nereden toplamamı önerirsiniz Vatan harici?
Sinerji ucuz, teknobiyotik de olabilir. Bu ikisi güvenilir ve montaj yapan yerler. İnternet sitelerindeki sihirbazlardan kafanızda olan sistemi kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Ama kesinlikle tavsiyelere göre hareket etmekte yarar var bu işte. Ben montaj yaparım derseniz farklı farklı satıcılardan alışveriş yapabilirsiniz.

Sinerji ucuz, teknobiyotik de olabilir. Bu ikisi güvenilir ve montaj yapan yerler. İnternet sitelerindeki sihirbazlardan kafanızda olan sistemi kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Ama kesinlikle tavsiyelere göre hareket etmekte yarar var bu işte. Ben montaj yaparım derseniz farklı farklı satıcılardan alışveriş yapabilirsiniz.
Peki Montaj'ı yapıyorlar ondan yana sıkıntı yokta, BİOS Güncellemesini biz mi yapıyoruz ben pek anlamıyorum da BİOS'tan.

Bu nasıl?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı78.PNG
    Ekran Alıntısı78.PNG
    43 KB · Görüntüleme: 205

Tam da sizi etiketleyerek bu sistemi yazıyordum :) Üşenmiştim toplanmış halini atamaya isimleri yazıyordum mobilden zor.

Ben çözemiyorum verdiğiniz tavsiyeleri. Vatandan neden öneriyorsunuz. Güzelim bütçeye 1060 lı 1300X li sistem önerebilecekken. Zaten şu profildeki CT yi gördükçe de gülüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı