BekleYanÇarıGetiriyom
Centipat
1,5 veya 2 sene önce yaz sezonunda Media Mark'tan almıştım.Yaklaşık 2.5 XBOX Series S parası olan bir konsolla onu karşılaştırmak gerçekten saçma.
Series S ne zaman 1600 liraydı?
1,5 veya 2 sene önce yaz sezonunda Media Mark'tan almıştım.Yaklaşık 2.5 XBOX Series S parası olan bir konsolla onu karşılaştırmak gerçekten saçma.
Series S ne zaman 1600 liraydı?
Tahmin ediyorum ki sizin konsolunuz Xbox One S ancak bu Xbox Series S yeni model.Zamanında 1600 liraya sıfır almıştım, hey gidi hey. Şimdi 3300 lira olmuş. Yine de fiyatı uygun gibi duruyor bence al güzel bir konsoldur.
One S ile karıştırdı galiba.Series S ne zaman 1600 liraydı?
Büyük ihtimalle.One S ile karıştırdı galiba.
Doğrudur hocam karıştırmış olabilirim.Tahmin ediyorum ki sizin konsolunuz Xbox One S ancak bu Xbox Series S yeni model.
Aynen kanka teraflops'a bakıp konsol gücü ölçüyorum nerden anladın?One X bile daha iyi.
Çıkalı 8 ay civarı oldu yalnız. Siz One S ile karıştırdınız sanırım.1,5 veya 2 sene önce yaz sezonunda Media Mark'tan almıştım.
Alakası yok One X artık ömrünü tamamlamak üzere olan bir konsol . Siz bu 2015 BMW mi daha iyi yoksa 2021 BMW gibi bir soru.One X bile daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.