3300TL İle RX 580 Sistem Toplama

Yağız Dikmen

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aşağıda verdiğim sistem 3300 TL, bütçeme uygun. Fakat aklımda birkaç soru var. Bunlardan biri, ilk başta sistemi toplarken 8GB RAM alacağım. Sonradan bir 8GB RAM daha alıp takarsam sıkıntı olur mu? İkincisi, bu sisteme monitör dahil değil. Monitör olarak ne almalıyım?

Adsız-1.jpg

Aşağıda verdiğim sistem 3300 TL, bütçeme uygun. Fakat aklımda birkaç soru var. Bunlardan biri, ilk başta sistemi toplarken 8GB RAM alacağım. Sonradan bir 8GB RAM daha alıp takarsam sıkıntı olur mu? İkincisi, bu sisteme monitör dahil değil. Monitör olarak ne almalıyım?

Eki Görüntüle 229914
Sonradan 8GB ram alırsan sorun olmaz (aynı özelliklere sahip olması lazım) , AMD Freesync destekli bir ekran almanı öneririm ekran kartı desteklerken yararlanmalısın (tabi sen bilirsin) , güç kaynağını göremedim ?

RAM'ı ilk RAM'ın aynısını takmak koşuluyla 16 GB yapmanda hiçbir sakınca yok. Ryzen 5 1500x de çok güzel bir işlemci. Monitör olarak da yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi Freesync destekli bir monitör alırsan oyun keyfin katlanarak artacaktır.

RAM'i 3000MHz yaparsanız daha iyi olur.

Sonradan RAM takmanızda hiçbir sıkıntı yoktur.

Toshiba P300 HDD daha iyi olabilir.

Monitör için ne kadar bütçeniz var ?

@Astra Dark Dragon 500W bir kasam var. O yüzden buraya yazmadım.

@Neko Anakart en fazla 2400MHz desteklediği için bu RAM'ları seçtim.

Monitör hakkında çok bir bilgiye sahip olmadığım için sizden, yardım istedim. Ayrıca monitör için bütçem en fazla 450TL.

@Neko Açıkçası çok O.C yapma taraftarı değilim. Bu yüzden 2400MHz'in yeterli olacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar gezerken bir monitör buldum. Fakat Freesync teknolojisine sahip değil.
Dell E2216H modeli. Hepsiburada'dan baktım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı