33K Full+Full sistem toplama

Hocam haklısın ama benim taşınacağım yerde birsüreliğine altyapı olmayacak bende Superbox gibi bir şey alacağım mecbur Wi-Fi ile bağlanacağım.
Superbox'ta ethernet var. Kablolu baglanin.

Hocam klavye mouse güzel bence benim attığım kardeşimde var 6 aydır kullanıyor hiç sorun çıkmadı bunu alsam 1 haftaya bozulabilirde.
Hangisiydi sizin attiginiz kafam karisti.

Tamam hocam alırsın bir USB 150TL civarı bir şey.

Hocam sizin attıklarınızdan anakart mı daha iyi çünkü benim attığım linkteki işlemci ekran kartı aynı ona göre alayım.

Superbox'ta Ethernet var. Kablolu baglanin.

Hangisiydi sizin attiginiz kafam karisti.

https://app.hps.im/d7ct/kkrcvknb burada hocam bir de benim odamda çekmiyor mecbur başka yere koymak zorundayım yoksa kablolu en iyisi zaten.

Bir farkları yok hocam. Fiyat var.

Hocam ekran kartını 4070 alacaktım ama 5bin TL fark var testlerede baktım 5bin TL'ye değecek gibi gelmedi bana NVIDIA'da DLSS var AMD de FSR bir de ben 1080p monitörde kullanacağım 4070 ile darboğaz oluyor ama RX 6700 XT ile olmuyor ondan böyle yaptım ama hata mı yaptım bilmiyorum sıvı soğutmayı çıkarıp 4070 eklesem fiyat yine fazla olacak 1080p de darboğaz olacak.

Hocam ekran kartını 4070 alacaktım ama 5bin TL fark var testlerede baktım 5bin TL'ye değecek gibi gelmedi bana NVIDIA'da DLSS var AMD de FSR bir de ben 1080p monitörde kullanacağım 4070 ile darboğaz oluyor ama RX 6700 XT ile olmuyor ondan böyle yaptım ama hata mı yaptım bilmiyorum sıvı soğutmayı çıkarıp 4070 eklesem fiyat yine fazla olacak 1080p de darboğaz olacak.
Hocam hersekilde 4070 daha iyi olucaktir. Eger imkan yoksa 6800 alin en azından.

Hocam hersekilde 4070 daha iyi olacaktir. Eger imkan yoksa 6800 alin en azından.

Biliyorum hocam ama sorun şurada RX6800 RTX4070'ten daha pahalı 😃 belki bütçem 35 olabilir babama sormalıyım. Bu haftada olabilir 2 hafta sonra da ya da 1 ay sonra da olabilir o yüzden 4070 olanı sorarım önce olmazsa RX 6700 XT alırım büyük ihtimalle.

Hocam babamda kullanacak masaüstüne sıcak bakmıyor Gaming laptopa yöneliyorum 😃

Son düzenleme:
Biliyorum hocam ama sorun şurada RX6800 RTX4070'ten daha pahalı 😃 belki bütçem 35 olabilir babama sormalıyım. Bu haftada olabilir 2 hafta sonra da ya da 1 ay sonra da olabilir o yüzden 4070 olanı sorarım önce olmazsa RX 6700 XT alırım büyük ihtimalle.

Hocam babamda kullanacak masaüstüne sıcak bakmıyor Gaming laptopa yöneliyorum 😃
Belkide en mantiklisi. Guzel bir 4060'li victus bulursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı