darklight1925
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar yarın bilgisayar almayı düşünüyorum ve kendım şunu buldum;
DA-G10 V4 / INTEL Core i5 13400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
RAM'i 2x8 şeklinde geliyor, onun yerıne CORSAIR 32GB(2x16GB) Vengeance RGB 5600Mhz CL40 DDR5 AMD Expo Siyah Dual Kit Ram ile değiştirdim. Çok iyi anlamadıgım ıcın sızce daha mı iyi bu şekilde, ve sisteme işlem soğutucu eklenmemiş ekstra olarakk seçmeme gerek var mı? Ya da görmediğim bilmediğm eklemem gereken bir şey var mı?
Ekstra olarak monitör alacağım onları da şu şekılde düşündüm;
www.itopya.com
Bu ikisi arasında kaldım. Biri 2K biri 4K ama eğer dersenız cok buyuk fark olmaz görüntü açısından o zaman 34" olan ekranı düşünüyorum.
Önerilerinize açığım.
Genellikle oyun, film, edit gibi işlerde kullanmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
DA-G10 V4 / INTEL Core i5 13400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
RAM'i 2x8 şeklinde geliyor, onun yerıne CORSAIR 32GB(2x16GB) Vengeance RGB 5600Mhz CL40 DDR5 AMD Expo Siyah Dual Kit Ram ile değiştirdim. Çok iyi anlamadıgım ıcın sızce daha mı iyi bu şekilde, ve sisteme işlem soğutucu eklenmemiş ekstra olarakk seçmeme gerek var mı? Ya da görmediğim bilmediğm eklemem gereken bir şey var mı?
Ekstra olarak monitör alacağım onları da şu şekılde düşündüm;

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Önerilerinize açığım.
Genellikle oyun, film, edit gibi işlerde kullanmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.