34" 165Hz 4ms, 100Hz 1ms monitör karşılaştırması

Meşguliyetiniz nedir? Oyun, grafik vb? Ona göre bir tercih yapalım.

34", 2K. Curved olursa daha çok sevinirim.

Oyun.

Oyun için MSI pek mantıklı tercih olmaz 100 Hz ve 4 ms oyunlar için yeterli bir seviye değil BU ürün işinizi görebilir lakin stok olarak yok görünüyor 1 ms ve daha yüksek Hz oranları oyun için daha iyi.

Baktığınız monitörler 3440x1440. Fazla bir seçenek de yok aslında.
Bunu bulabildim. Eğer uygunsa sizin için düşünebilirsiniz.

Düzenleme: Attığım linkteki monitör 1ms, 165Hz ve Freesync destekli. Bence ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görecektir. Zaten bu fiyat bandına başka seçenek olarak sizin paylaştıklarınız mevcut.

Oyun için MSI pek mantıklı tercih olmaz 100 Hz ve 4 ms oyunlar için yeterli bir seviye değil BU ürün işinizi görebilir lakin stok olarak yok görünüyor 1 ms ve daha yüksek Hz oranları oyun için daha iyi.
zaten benim internetim 16ms veriyor ancak 100hz ile 165hz ile ne kadar fark var bilmiyorum

Baktığınız monitörler 3440x1440. Fazla bir seçenek de yok aslında.
Bunu bulabildim. Eğer uygunsa sizin için düşünebilirsiniz.

Düzenleme: Attığım linkteki monitör 1ms, 165Hz ve Freesync destekli. Bence ihtiyaçlarınızı fazlasıyla görecektir. Zaten bu fiyat bandına başka seçenek olarak sizin paylaştıklarınız mevcut.
Bu monitördün yorumlarında çok fazla ölü piksel sıkıntısına rastladım ama 2 yıl garantisi var gözüküyor sizce alıp ölü piksel varmı diye denesemmi yoksa bahsettiğim iki monitörden birisinimi kullansam

zaten benim internetim 16ms veriyor ancak 100hz ile 165hz ile ne kadar fark var bilmiyorum

Bu monitördün yorumlarında çok fazla ölü piksel sıkıntısına rastladım ama 2 yıl garantisi var gözüküyor sizce alıp ölü piksel varmı diye denesemmi yoksa bahsettiğim iki monitörden birisinimi kullansam
100-165 Arasındaki fark hissedilir. Onun dışında satıcı ile görüşüp ölü piksel durumunda değişim yapıyorlar mı sorabilirsiniz.

Eğer bütçenizi arttırma seçeneğiniz var ise 11K'ya kadar LG ve GIGABYTE marka, istediğinizi sunan modellerde var.

100-165 Arasındaki fark hissedilir. Onun dışında satıcı ile görüşüp ölü piksel durumunda değişim yapıyorlar mı sorabilirsiniz?

Eğer bütçenizi arttırma seçeneğiniz var ise 11K'ya kadar LG ve Gigabyte marka, istediğinizi sunan modellerde var.

İki monitörü satanlarla görüştüm elden alacağım ikisinde de ölü piksel olmayacak. Ancak Huawei olan teşhir ürün olup 9 bin TL'ye indirilecek
Bahsettiğiniz LG ve Gigabyte marka monitörlerin linkini atabilir misiniz?

İki monitörü satanlarla görüştüm elden alacağım ikisinde de ölü piksel olmayacak. Ancak Huawei olan teşhir ürün olup 9 bin TL'ye indirilecek
Bahsettiğiniz LG ve Gigabyte marka monitörlerin linkini atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı