34 bin TL'ye elektrogitar seti önerisi

Ekerplvcc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir bass gitaristim fakat elektrogitar da almak istiyorum, şu anda şöyle bir sepet yaptım fakat donner ve Squier.
Arasında kaldım. HSS bir elektrogitar almak istiyorum, daha çok pop rock ve günümüz grupları (adamlar, duman vb.) Tarzı müzik icra etmek istiyorum.
Sepetim şu şekilde:
  • Donner DST-600 elektrogitar (3 color sunburst).
  • Blackstar ID:Core 10 V4 dijital kombo elektrogitar amfi.
  • Vox - SL1g 1G multi effect stomplab pedal.
  • Blackstar carry-on enstrüman kablosu (6m Str/Str)
  • Planet waves 50JS04 Joe satriani model elektrogitar askısı.
  • Squier SA-105CE dreadnought cutaway natural elektro akustik gitar.
Bu sepet hepsi birlikte 33.930 TL'ye geliyor, yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hocam yardımcı olacak yok mu :D

Son düzenleme:
Blackstar amfinin kendisi zaten bir dijital işlemcili / modellemeli bir prossesör. Ayrıca VOX gibi ikinci bir prossesöre neden itiyacınız olsun?
Squier SA-105CE dreadnought cutaway natural elektro akustik gitar.
Bu bir elektro gitar değil. Galiba bir şeyler karışmış oralarda.... İsminde "elektro" geçtiği için bunun elektrogitar gibi ses çıkaracağını mı düşündünüz?

Blackstar amfinin kendisi zaten bir dijital işlemcili / modellemeli bir prossesör. Ayrıca vox gibi ikinci bir prossesöre neden itiyacınız olsun?

Bu bir elektrogitar değil. Galiba bir şeyler karışmış oralarda... İsminde "elektro" geçtiği için bunun elektrogitar gibi ses çıkaracağını mı düşündünüz?

Hocam hayır donner dst 600 elektro alacağım yanına bir de zuhal de 6 bin TL'ye elektro akustik almak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı