3400 TL monitör önerisi

  • Konuyu başlatan LEFT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 846
Bütçe
3400
Bu bütçelerde önerim şudur:

BenQ ve diğerleri gereksiz olur özellikle Samsung.

Samsung monitörden daha ayıplı bir ürün özellikle İtopya'dan dolayı umarım şansı açık olur alıcının. O monitörün başka satıcısı yok, muhtemelen eski stoklar. İtopya'ya bu kadar güvenebilir miyiz?
 
Samsung monitörden daha ayıplı bir ürün özellikle İtopya'dan dolayı umarım şansı açık olur alıcının. O monitörün başka satıcısı yok, muhtemelen eski stoklar. İtopya'ya bu kadar güvenebilir miyiz?
Bu konuda bahsi geçen Samsung ayıplı ürün değil sadece yapısı öyle ve ayrıca G24F-2 modeline kronik sorunlu mu dediniz ben mi yanlış anladım? Eğer öyle dediyseniz size katılmıyorum çünkü G24F-2 gayet iyi bir monitör. Itopya'ya gelirsek bir şey diyemeyeceğim memnun kalan var kalmayan var. Benim alişverişlerimde hiçbir sıkıntı çıkmadı.
 
Bu konuda bahsi geçen Samsung ayıplı ürün değil sadece yapısı öyle ve ayrıca G24F-2 modeline kronik sorunlu mu dediniz ben mi yanlış anladım? Eğer öyle dediyseniz size katılmıyorum çünkü G24F-2 gayet iyi bir monitör. İtopya'ya gelirsek bir şey diyemeyeceğim memnun kalan var kalmayan var. Benim alişverişlerimde hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Aslında yazarken anlatım bozukluğu yaptığımdan dolayı ürüne söylemiş gibi oldum kusura bakmayın. Yani ben İtopya'ya sorunlu olabilir demek istedim Şikayetvar da şikayetlerde özellikle o yönde, bunu da dememin sebebi monitörün piyasada başka bir satıcıda bulunmaması bu yüzden kafama biraz takıldı yani. Ayrıca Sinerji'de olan aynı model 6K fiyatta başka da bir yerde araştırsam da bulamadım muhtemelen Türkiye'de Gigabyte'nin monitör tarafında çok stokları yok. Yani İtopya stok bilgi vermeden nasıl bu kadar ucuza bu monitörü verebilyor? Sıfır ürün alacağız sonuçta benim için bunlarda önemli. Şikayetleri ise Samsung G3 modeli ile kapışır özellikle çözülemeyen şikayetler beni tedirgin etti çünkü onlar İtopya'nın iade politikası ile alakalı. Bu durumda benim seçimim Lenovo olurdu, Lenovo tarafını daha iyi gördüm bu konuda. Dersen monitör kötü mü? Hayır, önceki mesajımda da dediğim gibi alıcının şansına bağlı düzgün ürün gelirse alınabilecek en F/P ürün. Çoğu şikayet ürünlerde mesela bir süre sonra kendiliğinden ölü pixel çıkmış ve belli bir sayıdan azını iade kabul etmiyorlar benim anladığım biraz şans işi.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı