3400 TL'ye Toshiba X70 vs Asus G550JK veya MSI GE60?

Eğer 17inc kullanirim taşıması etmesi problem olmaz diyorsan ve toshiba alman daha mantikli ekran kartı çok iyi. Yalnız ben msi öneririm toshiba pek taşınabilir değil.
 
Ekran kartlarında şöyle bir durum var.Örneğin 850m model bir ekran kartı başındaki 8 sayısı mimariyi (ne kadar yüksekse o kadar iyi)(Örneğin 9xx serisi kartlar çıkmaya başladı bu sene) bir sağındaki rakam performasını temsil eder.850m modeli 9 üzerinden 5 almış demektir. 770m 850 m e göre bir önceki mimari kullanılarak yapılmış fakat performası 7 yani 2 puan daha üstünde bir ekran kartı. m harfi ise laptoplar için olduğu anlamına gelir.Masaüstü versiyonları ile arasında performans farkı vardır.Markaya göre seçersek msı ın daha kaliteli olması beni düşündürür.Ama ekran kartı demişsin şüpesiz 770m li laptop derim.
 
Konuyu görenlerden biri olarak benim fikrim ASUS'dan yana . 16 GB RAM çoğu işnizde rahat bir iş çıkartır. GTX 850M 'nin performansı alttan alınacak bir performans değil . BF 4'ü HIGH ayarlarda rahatça ve 1080P'de akıcı oynatabilir. 4.nesil Core i7 işlemci (2.4 GHz) ise bayağı performanslıdır . Bu yüzden benim tarafım ASUS , ayrıca teknik servisi de güzel , bildiğim birinin notebooku da ASUS oradan biliyorum .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı