34000 TL sistem önerisi

Bütçe
34000 TL
@neqetria Hocam herhangi bir sorunum yok gayet memnunum. Sadece kafamdaki tek soru biraz daha bekleyip yeni nesil ekran kartı almalı mıydım o düşündürüyor sadece. Onun dışında hiçbir sorun yok.

@370655 Hocam God of war oynamadım şuan sadece RDR 2 Oynuyorum. İşten pek zaman kalmadı inşallah God of War da oynayacağım.
Hocam 16500 liraya şimdi 4070 giriş seviye alınıyor,biraz kur falan farkıyla 20k olsa yine giriş seviye 4070ti alınıyor. Sizinki hem VRAM açısından hemde güç açısından daha iyi,hem de en üst seviye kartlardan biri. Bence düşünülecek bir şey yok.

@neqetria hocam şu an en sıkıntılı süreç herhangi bir teknolojik cihaz almak için. Ne yazık ki döviz kurları çok dalgalı. Bence ne kadar erken sürede alırsan teknolojik cihazı o kadar iyidir yatırım tavsiyesi değildir :D

Son düzenleme:
@neqetria hocam şu an en sıkıntılı süreç herhangi bir teknolojik cihaz almak için. Ne yazık ki döviz kurları çok dalgalı. Bence ne kadar erken sürede alırsan teknolojik cihazı o kadar iyidir yatırım tavsiyesi değildir :D
Hocam beklemekten başka şansım yok, sınava 8 gün kaldı. Sonuçlar 26'sinda gelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı