@serozkan4242 son durum nedir? Hayırlı olsun bu arada.
@serozkan4242 son durum nedir? Hayırlı olsun bu arada.
Teşekkürler hocam, inşallah. Benim de laptoptan masaüstüne geçme isteğim var. Bakalım ne yapacağız.@370655 soğutucu pazartesi günü gelecek hocam gelince bütün donanımları montajlatacağım teşekkürler bu arada inşallah sizlere daha iyileri nasip olur.
Teşekkürler hocam, inşallah. Benim de laptoptan masaüstüne geçme isteğim var. Bakalım ne yapacağız.
@serozkan4242 ben bazen şehir dışına falan çıkıyorum, lazım oluyor. Buna rağmen geçeceğim büyük ihtimalle. Masaüstü beni kendine bir ayrı çekiyor.
Şu an durumlar karışık olmasa bir şeyler yapmaya çalışırdım ama yeni AMD ekran kartlarını falan bekliyorum. Güzel hazır sistemler çıksın birde laptopu satayım. Üstüne de biraz eklersem iyi bir şeyler toplayabilirim diye düşünüyorum.@370655 beni de çekiyor masaüstü.
Şu an durumlar karışık olmasa bir şeyler yapmaya çalışırdım ama yeni AMD ekran kartlarını falan bekliyorum. Güzel hazır sistemler çıksın bir de laptopu satayım. Üstüne de biraz eklersem iyi bir şeyler toplayabilirim diye düşünüyorum.
Sağolun hocam hepimiz dizebiliriz inşallah.@370655 hocam ben o kadar zorluklarla dizdim ki anlatsam dizi konusu olurve her şey üst üste geldi. İnşallah gönlünce bir şeyler dizersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.