Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Nays üzerinden işlemleri yaptım. 3 günde veriyorlarmış sanırım geri ödenecek parayı geldiğinde yazarım. Not ziraat üzeriden Nays'a yükleme yapılmıyormuş.Teşekkürler taktik için.

Nays üzerinden işlemleri yaptım. 3 günde veriyorlarmış sanırım geri ödenecek parayı geldiğinde yazarım. Not ziraat üzeriden Nays'a yükleme yapılmıyormuş.Teşekkürler taktik için.
IBAN üzerinden oluyor. Kart ile denediğimde olmadı.

Çalışır durumda değil mi hala ona göre alacağım. Bir de bu 'nays' olayını açıklayacak olursa detaylı çok iyi olur.
Play Store'dan İş Bankasına ait Nays uygulamasını indiriyorsun, kayıt olup uygulamaya para aktarıyorsun, aktardığın para uygulamadaki bakiyen oluyor, uygulama her üyeye sanal banka kartı tanımlıyor, xbox ın sitesinde ödeme adımında Nays kart bilgilerini girip ödemeni yapıyorsun, bir kaç gün içerinde ödediğin paranın %20 si Nays bakiyesi olarak iade ediliyor istediğin şekilde harcayabilirsin. Sadece Xbox değil bir çok e-ticaret ve oyun platformunda Nays ın kampanyası var, mesela Trendyol Hepsiburada %10, Steam PlayStation Store %20 gibi.

@Berkay Kiraz 12 ay Live Gold aldıktan sonra, 24 ay daha Game Pass Ultimate almak yerine 12 ay PC Game Pass, 12 ay da konsol Game Pass alınabiliyormuş. Daha ucuza geliyormuş doğru mu?

Eğer böyle bir şey yapılıyorsa bence işin içine birden fazla Nays hesabı da sokarak çok çok ucuza 3 yıllık alınabileceğini düşünüyorum. Şu anda 1 yıllık aldım ancak zam gelmeden önce şu mevzuyu iyice araştırıp uyguna geliyorsa 3 yıla yükseltebilirim.

Dostum zaten 2024 yılına kadar almışsın, üst üste Ultimate üyelik alarak süreyi uzatmayı denedin mi? 44,99 TL ülke şartlarına göre uygun bir fiyat, ben de öyle yapmayı düşünüyorum, 2024 Ağustos ayına kadar almıştım konudaki yöntemle, şimdi tek tek 12 ay daha Ultimate üyelik alırsam sanırım 2025 Ağustos ayına kadar uzar süre, deneyip göreceğim.

3 aylık Live Gold alma esnasında "Satın alma işlemi mevcut aboneliklerinizden biriyle çakışıyor" hatası alıyorum. Ultimate hesabımın otomatik yinelemesini devre dışı bıraktım ama iptal etmedim. Mevcut hesap iptali yapmadan da oluyor diyen arkadaşlar yardım edebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…