Berkay Kiraz
Hectopat
1 Ocak 2023?Benim 1 Ocak 2023 tarihine kadar Ultimate aboneliğim var. Ben nasıl uzatabilirim?
1 Ocak 2023?Benim 1 Ocak 2023 tarihine kadar Ultimate aboneliğim var. Ben nasıl uzatabilirim?
Açık da kalınca ne oluyor kalmayınca ne oluyor?Fark etmez. Açık da kalabilir.
2024 pardon. İptal ettim şuan umarım paralar geri gelir.1 Ocak 2023?
Nays uygulaması para yüklenebilen sanal kart oluşturuyor, ödemeyi o kartın bilgileri ile yapacaksınız. Birkaç gün sonra ödenen paranın%20'si Nays bakiyesine iade geliyor. Nays'ın avantajı çok mesela Steam'de de %20 para iadesi yapıyor.
Gelir. Benimki 1 hafta içerisinde geldi.2024 pardon. İptal ettim şuan umarım paralar geri gelir.
Maalesef. Üst üste alınan ultimate'lerde iptal edilemiyor diye biliyorum.@Berkay Kiraz hocam ben bu fırsatı görmeden önce tek tek yaparak 13 defa 1 aylık normal Game Pass paketi almıştım. Aboneliği iptal edip bu yöntemi uygulayacaktım fakat aboneliği iptal et seçeneğine bastığımda alttaki ekrana kadar ilerleyebildim.
Eki Görüntüle 1829302
Yani sadece yenilenen ödemeyi kapattı. Tekrar aboneliği iptal et seçeneğine bastığımda ise karşıma aşağıdaki ekran çıkıyor.
Eki Görüntüle 1829304
Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı acaba?
Maalesef. Üst üste alınan Ultimate'lerde iptal edilemiyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.