Berkay Kiraz
Hectopat
Çalışır durumda.Çalışır durumda değil mi hala ona göre alacağım. Bir de bu 'nays' olayını açıklayacak olursa detaylı çok iyi olur.
Çalışır durumda.Çalışır durumda değil mi hala ona göre alacağım. Bir de bu 'nays' olayını açıklayacak olursa detaylı çok iyi olur.
Çalışır durumda değil mi hala ona göre alacağım. Bir de bu 'Nays' olayını açıklayacak olursa detaylı çok iyi olur.
IBAN üzerinden oluyor. Kart ile denediğimde olmadı.Nays üzerinden işlemleri yaptım. 3 günde veriyorlarmış sanırım geri ödenecek parayı geldiğinde yazarım. Not ziraat üzeriden Nays'a yükleme yapılmıyormuş.Teşekkürler taktik için.
Play Store'dan İş Bankasına ait Nays uygulamasını indiriyorsun, kayıt olup uygulamaya para aktarıyorsun, aktardığın para uygulamadaki bakiyen oluyor, uygulama her üyeye sanal banka kartı tanımlıyor, xbox ın sitesinde ödeme adımında Nays kart bilgilerini girip ödemeni yapıyorsun, bir kaç gün içerinde ödediğin paranın %20 si Nays bakiyesi olarak iade ediliyor istediğin şekilde harcayabilirsin. Sadece Xbox değil bir çok e-ticaret ve oyun platformunda Nays ın kampanyası var, mesela Trendyol Hepsiburada %10, Steam PlayStation Store %20 gibi.Çalışır durumda değil mi hala ona göre alacağım. Bir de bu 'nays' olayını açıklayacak olursa detaylı çok iyi olur.
Olduğunu iddia edenler var. Kendi çevremde deneyen birini görmedim.@Berkay Kiraz 12 ay Live Gold aldıktan sonra, 24 ay daha Game Pass Ultimate almak yerine 12 ay PC Game Pass, 12 ay da konsol Game Pass alınabiliyormuş. Daha ucuza geliyormuş doğru mu?
@Berkay Kiraz hocam ben bu fırsatı görmeden önce tek tek yaparak 13 defa 1 aylık normal Game Pass paketi almıştım. Aboneliği iptal edip bu yöntemi uygulayacaktım fakat aboneliği iptal et seçeneğine bastığımda alttaki ekrana kadar ilerleyebildim.
Eki Görüntüle 1829302
Yani sadece yenilenen ödemeyi kapattı. Tekrar aboneliği iptal et seçeneğine bastığımda ise karşıma aşağıdaki ekran çıkıyor.
Eki Görüntüle 1829304
Tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.