Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Hocam bende iade edicem 16 aylık aldım nası tüm parayı geri iade alabilirim? Nerden yaptınız ?

Bende 1 yıllık Live Gold alıp en son Ultimate almıştım. Şimdi 3 yıllık yapmak istiyorum ama artık en son Ultimate aldığım için olmuyormuş galiba.

Bende yanlışlıkla öyle yaptım ama daha iptal talebi oluşturmadim siz bir sonuç alabildiniz mi?

Arkadaşlar bu video 2 gün önce yayınlanmış ve 3 yıllık alabildiğini iddia ediyor, deneyen var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda adam 12 aylık Live Gold, 12 aylık PC Game Pass ve 12 aylık Konsol Game Pass alınmasının taktiğinden bahsediyor ve üstüne aldığımız Ultimate yükseltmesi ile hepsinin Ultimate olduğunu söylüyor. Bu doğru mudur acaba ? Hepsi ultimate olur mu 37 aylık bunu bilen var mı?

Ben ne olur ne olmaz iade talebi oluşturdum. İade oldu yanlış olarak yaptığım tüm harcamalar.

Hocam bende iade edicem 16 aylık aldım nası tüm parayı geri iade alabilirim? Nerden yaptınız ?

1-2 gün içerisinde iade provizyona düşüyor iptal ettiğinizde ama bazen gold live olanlar iade olmuyormuş. İade talebi gönderiyorsunuz microsoft aboneliklerde iptal ettiğiniz kısımdan. İşte yanlışlıkla aldım iadesini talep ediyorum diyip seçeneklerden hangi abonelik olduğunu belirtiyorsunuz. Sipariş kodlarını gönderiyorsunuz. İade gerçekleşiyor. Microsoft'ta paramın kaldığını görmedim bugüne kadar. Game pass'te 5 gün kullanıp iade ettiğinizde bile 25 günü iade ediyorlar.

Teşekkürler bu şekilde aldım. 13 ayın üzerine birer aylık Gamepass Ultimate alarak uzatabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…