İptal edip iade alamayan arkadaşlar aşağıya yazıyorum nasıl olduğunu. Birçok kişi sormuş. Öncesinde banka hesabınızı kontrol edin iade provizyonda gözüküyor olabilir. 1-2 gün geçtikten sonra eğer iade geçmediyse. Xbox üyeliğinizden giriş yapıp BİZE ULAŞIN kısmına tıklıyorsunuz. Misal şu linkten bize ulaşın yazısını bulun.
Tık tık
Sonra abonelikler ve faturalandırmayı seçin. Çıkan ikinci seçenekte iade etmek istiyorum'a tıklayın. Burada form açılacak. Hangi makinede sorun yaşadığınız, sipariş no isimleri vs. soran bir form çıkacak. Bende şuan o form gözükmediği için link atamıyorum. Sizin iptalinize uygun olan olan abonelikleriniz burada gözükecektir. Benim iptali sağlandığı iadesi olduğu için gözükmüyor.
Eğer göremiyorsanız. Sipariş geçmişi ekranından son faturalarınıza bakın. Burada beklemede gözüküyorsa iadeniz gerçekleşecektir. Tamamlandı diyorsa iadesi yapılmamış demektir. burada ilgili herhangi bir ödemeye girip destek talebinde bulunabilirsiniz.
Dediğim gibi bu 2isinden birinden giriş yapıp sağlamıştım. Hangisiydi hatırlamıyorum ama şimdi çıkmadığı için ekran görüntüsü atamıyorum.