Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Screenshot_20230623-132100_Firefox.jpg

Şuan tamam değil mi? 4 kere 3 aylık live gold alıp üstüne de ultimate alınca dediğiniz yöntem işe yarıyor mu?

@Berkay Kiraz dostum bu Xbox konsolu için olmuş oluyor değil mi PC'de 30 TL'lik olanı alıp yapacağız bunu. Yani demek istediğim ben PC kullanıcısı olarak Ultimate almama gerek yok değil mi? 30 TL'lik "bilgisayar" paketinde Game Pass kütüphanesi+ EA kütüphanesi var?

@Berkay Kiraz dostum bu Xbox konsolu için olmuş oluyor değil mi PC'de 30 TL'lik olanı alıp yapacağız bunu. Yani demek istediğim ben PC kullanıcısı olarak Ultimate almama gerek yok değil mi? 30 TL'lik "bilgisayar" paketinde Game Pass kütüphanesi+ EA kütüphanesi var?
Ultimate, bütün paketleri içeriyor. Xbox ve PC'de kullanabiliyorsunuz. Artı bazı oyunlarda DLC'ler veriyor. Ben Ultimate almanızı öneririm. 15 TL göz çıkarmaz. Zaten Live Gold'u PC Game Pass'e yükseltemiyorsunuz.

Ultimate, bütün paketleri içeriyor. Xbox ve PC'de kullanabiliyorsunuz. Artı bazı oyunlarda DLC'ler veriyor. Ben Ultimate almanızı öneririm. 15 TL göz çıkarmaz. Zaten Live Gold'u PC Game Pass'e yükseltemiyorsunuz.

Fark ettiyseniz aradaki 15 TL için sormadık paket farkı var mı diye sorduk. PC Game Pass yeter bana sağ olun.

Merhabalar. Hocam benim şimdi 11 Kasım'a kadar ultimate aboneliğim devam ediyor. Bu yöntemle 1 yıllık almak için iptal edersem kalan ayların parası mı geliyor, nasıl oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı