6 Temmuz'da yeni tarifeye geçilecek.Şu anki fiyat teklifinin süresi ne zaman doluyor?
Ultimate, bütün paketleri içeriyor. Xbox ve PC'de kullanabiliyorsunuz. Artı bazı oyunlarda DLC'ler veriyor. Ben Ultimate almanızı öneririm. 15 TL göz çıkarmaz. Zaten Live Gold'u PC Game Pass'e yükseltemiyorsunuz.@Berkay Kiraz dostum bu Xbox konsolu için olmuş oluyor değil mi PC'de 30 TL'lik olanı alıp yapacağız bunu. Yani demek istediğim ben PC kullanıcısı olarak Ultimate almama gerek yok değil mi? 30 TL'lik "bilgisayar" paketinde Game Pass kütüphanesi+ EA kütüphanesi var?
Ultimate, bütün paketleri içeriyor. Xbox ve PC'de kullanabiliyorsunuz. Artı bazı oyunlarda DLC'ler veriyor. Ben Ultimate almanızı öneririm. 15 TL göz çıkarmaz. Zaten Live Gold'u PC Game Pass'e yükseltemiyorsunuz.
Hocam iade alabildiniz mi?Bize ulaşından para iadesi istediğimde gözükmüyor diyor.. ve Xbox gold live abonelikleri için tamamlandı diyor
Şimdi ne yapmam gerek benim destek talebi oluşturamadin
@Evrener
Xbox müşteri hizmetleri bir defaya mahsus 12 aylık live Gold üyeliğini iade ettiHocam iade alabildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.