Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

Peki iptal ederken nasıl edeceğiz bilginiz var mı? Ben 13 aylık aldım 12 ay live gold 1 ay ultimate bazılarına sadece 1 aylık ultimate in iadesi geliyormuş
Kalan 12 ayı kullanabiliyor muyuz peki

İşlemi yaptım fakat iade işlemi de yaptım. 1 aylık ultimate geri ödemesi aldım fakat kalan 12 ayın ne parası geldi, ne de game passi kullanabiliyorum. Var mı yardım edebilecek olan?

Kalan 12 ayı kullanabiliyor muyuz peki.

İşlemi yaptım fakat iade işlemi de yaptım. 1 aylık Ultimate geri ödemesi aldım fakat kalan 12 ayın ne parası geldi, ne de Game Pass'i kullanabiliyorum. Var mı yardım edebilecek olan?

Ben de aynı şekilde vallahi ne yapacağım bilmiyorum.
Kalan 12 ayda silinmiş gözüküyor bende ama ortada parasi yok
Bir çözüm bulursanız söylersiniz hocam ben bu konulardan pek anlamıyorum da.

İptal edip iade alamayan arkadaşlar aşağıya yazıyorum nasıl olduğunu. Birçok kişi sormuş. Öncesinde banka hesabınızı kontrol edin iade provizyonda gözüküyor olabilir. 1-2 gün geçtikten sonra eğer iade geçmediyse. Xbox üyeliğinizden giriş yapıp BİZE ULAŞIN kısmına tıklıyorsunuz. Misal şu linkten bize ulaşın yazısını bulun. Tık tık

Sonra abonelikler ve faturalandırmayı seçin. Çıkan ikinci seçenekte iade etmek istiyorum'a tıklayın. Burada form açılacak. Hangi makinede sorun yaşadığınız, sipariş no isimleri vs. soran bir form çıkacak. Bende şuan o form gözükmediği için link atamıyorum. Sizin iptalinize uygun olan olan abonelikleriniz burada gözükecektir. Benim iptali sağlandığı iadesi olduğu için gözükmüyor.

Eğer göremiyorsanız. Sipariş geçmişi ekranından son faturalarınıza bakın. Burada beklemede gözüküyorsa iadeniz gerçekleşecektir. Tamamlandı diyorsa iadesi yapılmamış demektir. burada ilgili herhangi bir ödemeye girip destek talebinde bulunabilirsiniz.

Dediğim gibi bu 2isinden birinden giriş yapıp sağlamıştım. Hangisiydi hatırlamıyorum ama şimdi çıkmadığı için ekran görüntüsü atamıyorum.

İptal edip iade alamayan arkadaşlar aşağıya yazıyorum nasıl olduğunu. Birçok kişi sormuş. Öncesinde banka hesabınızı kontrol edin iade provizyonda gözüküyor olabilir. 1-2 gün geçtikten sonra eğer iade geçmediyse. Xbox üyeliğinizden giriş yapıp BİZE ULAŞIN kısmına tıklıyorsunuz. Misal şu linkten bize ulaşın yazısını bulun. Tık tık

Sonra abonelikler ve faturalandırmayı seçin. Çıkan ikinci seçenekte iade etmek istiyorum'a tıklayın. Burada form açılacak. Hangi makinede sorun yaşadığınız, sipariş no isimleri vs. soran bir form çıkacak. Bende şuan o form gözükmediği için link atamıyorum. Sizin iptalinize uygun olan olan abonelikleriniz burada gözükecektir. Benim iptali sağlandığı iadesi olduğu için gözükmüyor.

Eğer göremiyorsanız. Sipariş geçmişi ekranından son faturalarınıza bakın. Burada beklemede gözüküyorsa iadeniz gerçekleşecektir. Tamamlandı diyorsa iadesi yapılmamış demektir. burada ilgili herhangi bir ödemeye girip destek talebinde bulunabilirsiniz.

Dediğim gibi bu 2isinden birinden giriş yapıp sağlamıştım. Hangisiydi hatırlamıyorum ama şimdi çıkmadığı için ekran görüntüsü atamıyorum.
Bize ulaşından para iadesi istediğimde gözükmüyor diyor.. ve Xbox gold live abonelikleri için tamamlandı diyor
Şimdi ne yapmam gerek benim destek talebi oluşturamadin
@Evrener

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-22-23-23-15-587_com.android.chrome~3.jpg
    Screenshot_2023-06-22-23-23-15-587_com.android.chrome~3.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Anlatılanların aynısını yaparak 1 yıllık aldım. Çok teşekkürler. Yeni fiyatla şu anki fiyat üzerinden 1 yıl kıyaslaması yapıldığında çok fark var. Keşke daha fazla alabilseydik. Sonrasına bakicaz artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı