Xbox 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!

1687377258131.png

Sol Game Pass Ultimate, Sağ Game Pass | Eski-Yeni Ucret

Tutorial icin cok tesekkur ederim, yeni yaptim ve calisti. Yukaridaki fahis fiyati vermek istemeyen hemen yapsin gec olmadan.

Hocam ben 2024 şubat ayına kadar aldım ancak ben süreyi biraz daha uzatmak istiyorum aynı yöntemi yeniden yapsam işe yarar mı?
Live Gold'da daha çok alamazsın. Şu şekilde devam edeceksin.

Hocam merhaba ben konsol sahibiyim maksimum kaç ay yapabiliyorum yani 12 ay Gold alıp yükselttikten sonra normal Game Pass alırsam 2 yıllık mı oluyor?
Bu işlemi yaptıktan sonra en sonda ultimate almanız gerek. Konsol için olan Game Pass'i almayın. Konsol tarafında avantajsız 15 TL'den kaçmayın. Bunu yaptıktan sonra 13 ay Game Pass'iniz oluyor. Sonrasında istediğiniz kadar Ultimate alıp 36 aya kadar uzatabilirsiniz. Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

13 aydan sonra uzatmak için ultimate yerine normal 30 liralık pass'i alırsak uzuyor mu yine? Boşuna 45 lira vermeyelim.
Deneyen olmuştu. Ayrı olarak gözüktü işe yaramadı.

Ben bu yöntemi uygulayarak aldım 13 aylık. Zam haberini duyunca biraz daha uzatmak istiyorum. En karlı nasıl yapabilirim?
Teker teker ultimate alarak uzatabilirsin şu anda. En fazla 36 aya kadar uzatılabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı