Nays evet, güvenli. İş Bankasına ait bir uygulama.Hala yapılabiliyor bir de Nays güvenilir mi T.C. kimlik istiyorda?
Nays evet, güvenli. İş Bankasına ait bir uygulama.Hala yapılabiliyor bir de Nays güvenilir mi T.C. kimlik istiyorda?
O tarihe kadar hiçbir kesinti yapmayacak. Bittikten sonra Zamlı fiyattan yeniler. Yenilenmesini istemezsen yinelenen ödemeyi kapat.@Berkay Kiraz hocam şimdi eskisinin süresi doldu ve iptal ettim, Ultimate yükseltince böyle oldu ve sıradaki ödeme 22.07.2024 tarihinde mi olacak yoksa her ay sabit 44,99 ₺ mi kesilecek?
Eğer sıradaki ödeme 2024'de olacaksa otomatik ödemeyi kapatsam sorun olur mu?
Eki Görüntüle 1831639
Hala devam ediyor.Hala yapılabiliyor bir de Nays güvenilir mi T.C. kimlik istiyorda?
Yapılır. Yarısı iade edilir.Ben 15 gündür Ultimate üyelik kullanıyorum, şimdi iptal edersem ne olur? Para iadesi yapılır mı?
Kesintili olarak geri iade ediyorBen 15 gündür Ultimate üyelik kullanıyorum, şimdi iptal edersem ne olur? Para iadesi yapılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.