3450 TL GTX 960 i5 6500 Sistem Toplama

Dostum 650 Watt yeterli evet ama şimdi 80+ olmayan 600 Watt ile ne yapacaksın. 12 V yolundan 540 Watt verebilir fakat güç kaynakları kullanılan her sürede güçlerini kaybediyorlar. Şimdi 600 Watt alacak ileride sabit bir şekilde oyun oynayamayacak.
PSU REQUIREMENTS - RealHardTechX

Yok kardeşim zaten benim söylediğim 80 plus sertifikalı power supply için geçerli. Düz power supply zaten sağlıklı ve verimli olmaz.

Eki Görüntüle 156049
Sistemi bu şekilde topladım. Değişse daha iyi olur diyeceğiniz bir parça var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hocam bence anakart çok bütçe gitmiş ve o bütçeye o anakart bence uzun ömürlü degil MSİ Z170 A PRO Gayet yeterli olucaktır bir güzel onada uygun ram alıp ramlariniz hem hızlı olmuş olur hemde uzun ömürlü

Kalite olarak çok iyi fakat 2133 MHZ ile sınırlandırmış kendisini bundan 5 sene sonra daha yeni nesil ana kartlarda olurki 3400 Mhz gibi bir bellek türü farklı bir versiyonla çıkarsa benim önerdigim anakarta 3400 Mhz li bir bellek alır keyfine bakarsın yine kendini 2133 Mhz ile sınırlandırmak istersen tabiikide alınabilicek bir anakart alanlarda tabi enayi degil hakkını verir en iyi bir şekilde burda sana kalmış hem daha ucuz hemde daha yüksek hızlı bir anakart önerdim ben sadece

Kalite olarak çok iyi fakat 2133 MHZ ile sınırlandırmış kendisini bundan 5 sene sonra daha yeni nesil ana kartlarda olurki 3400 Mhz gibi bir bellek türü farklı bir versiyonla çıkarsa benim önerdigim anakarta 3400 Mhz li bir bellek alır keyfine bakarsın yine kendini 2133 Mhz ile sınırlandırmak istersen tabiikide alınabilicek bir anakart alanlarda tabi enayi degil hakkını verir en iyi bir şekilde burda sana kalmış hem daha ucuz hemde daha yüksek hızlı bir anakart önerdim ben sadece
O önerdiğin anakartta gaming LAN var mı? Killer ethernet var mı? 2133 mhz fazlasıyla yeterli çift kanal ile yaklaşık 4266 bant genişliğine kadar çıkacaktır. Tam olarak 4266 olmasa bile buna yakın bir bant genişliği olacaktır. Z 170 daha iyidir ama oyuncu için aynı fiyata oyuncu anakartı alması daha iyi. Mosfet boğucu bobin ses yongası falan usb 3.1 bunlarla gaming m3 fark atarken 3400 frekans belleklerden vazgeçebilirsin. Sunucu bilgisayarı olarak kullanacaksa bunun için X 99 ile dört kanal (quad channel) kullanması gerek. Frekans arttıkça CL değeri artıyor neredeyse aynı performansı alıyorsun oyunda, sunucu bilgisayarı olarak kullanacaksa başka. Hız aşırtma ile fazla fark edecek bir şey yok ortada. Bellek oyunda vesaire çok fark ediyorsa herkes H 170 gaming m3 den vazgeçerdi. Ben de eskiden öyle düşünüyordum aynı fiyata Z 170 var niye almıyorlar diye, ondan sonra anladım bellek bant genişliği oyunla fazla alakası yok. Belleğimi 800 frekansda da kullanıyorum bir şey çizileceği zaman hafif takılma oluyor çok kısa süreliğine o kadar 2133 frekans bellekte bu hiç olmayacak sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı