35.000-40.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
35.000-40.000 TL

BrtBlgc

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, son 15 gündür sistem toplamak için araştırmalar yapıyorum. DDR5, 4070 ya da 4070 Super içeren bir sistem arıyorum. Bütçem maksimum 45.000 TL ancak peşin olarak taksitle alabilirim. Tercihen hazır sistem olarak İncehesap ile GameGaraj olabilir. Çünkü diğer hazır sistem satan siteler taksitli şekilde çok fazla vade farkı koyuyorlar. Teşekkür ederim.

4070.png

43,811TL ediyor bu haliyle.

soğutma, dar boğaz vs konularında sıkıntı yaşar mıyım? Teknik olarak pek hakim değilim. Bu gece incehesap indirimlerini bekleyeceğim

soğutma, dar boğaz vs konularında sıkıntı yaşar mıyım? Teknik olarak pek hakim değilim. Bu gece incehesap indirimlerini bekleyeceğim
Darboğaz olmaz. Soğutmayı bilmiyorum yalnız, daha yüksek bir CPU soğutucu gerekir mi bu işlemciye. İncehesap indirimlerini de beklemeyin dandik markalar koyup sistem satıyorlar. 2K çözünürlükte kullanacaksın değil mi?

15 gündür araştırıyorum. Çokta sıkıldım. Bir kere alacağım için bütçeyi zorluyorum. Oyun oynayacağım, pubg, rdr2 özellikle. Monitörüm 144 hz 1080p

15 gündür araştırıyorum. Çokta sıkıldım. Bir kere alacağım için bütçeyi zorluyorum. Oyun oynayacağım, pubg, rdr2 özellikle. Monitörüm 144 hz 1080p
Sıkıntı yaratmaz işlemci güçlü. Bu da kampanya sistemi daha iyisini bulman çok zor. Ama bence yakın zamanda 2K'ya geçmelisin çünkü bu sistemin hakkı o. Alacaksan bundan başka önerim de yok zaten. Ekran kartının kendisi bile deli pahalı çünkü. Ama benim yaptığım gibi özelleştirip al kesinlikle sitedeki default halini alma.

Değmez hocam. Benim paylaştığımda soğutucu var, muhtemelen kasa olarak daha iyi ve PSU 750W, 32 GB 6000 MHZ ram var, işlemcisi çok daha güçlü ayrıca anakartı çok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı