35.000 TL civarı sistem toplama

Bütçe
35000

kekek

Centipat
Daha fazla  
Bu civarda bir sistem toplamak istiyorum. Intel CPU ve RTX3000 serisi, içinde de 1 TB SSD 2 TB HDD olsun istiyorum ama ne yaparsam yapayım istediğim gibi bir şey toplayamadım. Nereden ödün versem bilmiyorum ya tatmin olmuyorum ya da bütçeyi gereğinden fazla aşıyorum, tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3080 Ti'lı sistem de toplanır 3070 Ti'lı da. Ama arada diğer donanım parçalarından fark olur. Bütçeniz iyi, o yüzden tercihinizi saf performanstan ziyade kalite yönünde yapmanız daha doğru olabilir. Hangi çözünürlükte hangi oyunlar oynanacak, oyun dışında profesyonel alanda kullanılacak mı? Biraz bilgi verirseniz en uygun sistemi toplarız size. Ek olarak monitör de bütçeye dahil mi yoksa ayrı bütçe var mı?

3080 Ti'lı sistem de toplanır 3070 Ti'lı da. Ama arada diğer donanım parçalarından fark olur. Bütçeniz iyi, o yüzden tercihinizi saf performanstan ziyade kalite yönünde yapmanız daha doğru olabilir. Hangi çözünürlükte hangi oyunlar oynanacak, oyun dışında profesyonel alanda kullanılacak mı? Biraz bilgi verirseniz en uygun sistemi toplarız size. Ek olarak monitör de bütçeye dahil mi yoksa ayrı bütçe var mı?
O konularda bilgi vermeyi unutmuşum evet. Bir kaç program dışında oyun amaçlı olacak. Monitör klavye vs fiyata dahil değil. Çözünürlük olarak ise 1440p 32" bir ekranda kullanmayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı