Hikaru Nakamura
Hectopat
Merhaba dostlar, 35000 TL'ye hazır sistem arıyorum arkadaşım için. Ben 9060XT 16 GB taraftarı olduğum için en ucuza bulabildiğim GameGaraj cube 7A sistemi önerdim. Sizce alıır mı veya alınmazsa ne alınabilir?
Merhaba dostlar, 35000 TL'ye hazır sistem arıyorum arkadaşım için. Ben 9060XT 16 GB taraftarı olduğum için en ucuza bulabildiğim GameGaraj cube 7A sistemi önerdim. Sizce alıır mı veya alınmazsa ne alınabilir?
Hocam maalesef olmaz.PSU, RAM ve SSD bana pek iyi gözükmedi toplama olur mu?
Hocam maalesef olmaz.
Hocam bu değiştirilmiş haliyle nasıl olur sistem?O zaman anakartı B650MT yapın, RAM'i ise 6000MHz yapın.
Hocam bu değiştirilmiş haliyle nasıl olur sistem?
Hocam bu yükseltmeler olur dedi, ayrıca 32 GB RAM'e yükseltsem nasıl olur dedi. Ben de size soruyorum eğer bütçe 37 bin TL'ye çıkarsa hangi hazır sistem mantıklı olur? Eğer Gamegarajdaki sistemi 32 GB'a yükseltirse 5600 MHz olacak RAM. +1602 TL ekleniyor bir de.Daha iyi olur, alınabilir.
Hocam bu yükseltmeler olur dedi, ayrıca 32 GB RAM'e yükseltsem nasıl olur dedi. Ben de size soruyorum eğer bütçe 37 bin TL'ye çıkarsa hangi hazır sistem mantıklı olur? Eğer GameGaraj'daki sistemi 32 GB'a yükseltirse 5600 MHz olacak RAM. +1602 TL ekleniyor bir de.
Hocam ben 16 GB RAM sonraki zamanlarda eklersin dedim. Teşekkürler yardımınız için.Onun yerine SSD'yi 1TB yapın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.