35.000TL oyun ve yazılım için laptop önerisi

Son düzenleme:
Birazdan önericem hemen işteyim.
Bekliyorum.
TUF modeli hakkında bilginiz var mı?

Üstteki arkadaşın ASUS önerisi de güzel. HP Victus aşırı ince olduğu için soğutması yetersiz kalabilir. Hayırlı olsun şimdiden. Arkadaşlar lütfen 35000 TL için i5'te önermeyin. Hayırlı forumlar. Sorun olursa etiketleyebilirsin. @Batuhan26864

Casper deneyimim oldu pek güzel şeyler yaşamadım. MSI güzel bir marka fakat pek araştırmadım soğutma konusunda sorun çıkarır mı?

Benşm
Bekliyorum.

TUF modeli hakkında bilginiz var mı?

Casper deneyimim oldu pek güzel şeyler yaşamadım. MSI güzel bir marka fakat pek araştırmadım soğutma konusunda sorun çıkarır mı?
MSI soğutma konusunda en iyilerinden. ASUS ROG serisini öneriirm fakat TUF serisini önermem. AMD kullanabilirim der isen arkadaşların önerilerinide değerlendirebilirsin dostum.

Üstteki arkadaşın ASUS önerisi de güzel. HP Victus aşırı ince olduğu için soğutması yetersiz kalabilir. Hayırlı olsun şimdiden. Arkadaşlar lütfen 35000 TL için i5'te önermeyin. Hayırlı forumlar. Sorun olursa etiketleyebilirsin. @Batuhan26864

Dostum MSI ekran kartı 45W o fiyata görünce şaşırdım ama yetersiz.

MSI üzerinde yoğunlaşırsak da imzamı atabileceğim öneriler bunlar.

Dostum MSI ekran kartı 45W o fiyata görünce şaşırdım ama yetersiz.
Attığım CYBORG serisine de bir göz at. DDR5 ve ekran kartında GDDR6 kullanılıyor. 1 TB NVME M.2 SSD'si mevcut.

Asus önerimi de yapıcam birazdan.

MSI üzerinde yoğunlaşırsak da imzamı atabileceğim öneriler bunlar.

Attığım CYBORG serisine de bir göz at. DDR5 ve ekran kartında GDDR6 kullanılıyor. 1 TB NVME M.2 SSD'si mevcut.

Asus önerimi de yapıcam birazdan.
Bekliyorum dostum.

Asus önerim olarak da bu. Kalanları elediğimizde bu model ve MSI CYBORG modeli kalıyor. Kesin önerilerim bunlar. Düşünürsün. TUF konusunda ekipmanlarda sorun çıkarabiliyor ama ASUS teknik desteğinden şaşmadım bir ASUS kullanıcısı olarak. MSI ve Asus'u öneririm.

Asus önerim olarak da bu. Kalanları elediğimizde bu model ve MSI CYBORG modeli kalıyor. Kesin önerilerim bunlar. Düşünürsün. TUF konusunda ekipmanlarda sorun çıkarabiliyor ama ASUS teknik desteğinden şaşmadım bir ASUS kullanıcısı olarak. MSI ve Asus'u öneririm.
Hocam benim attığım modelde ki sıkıntı nedir?

Hocam benim attığım modelde ki sıkıntı nedir?
Hocam attıklarımız sanırsam aynı. Bir arkadaş AMD atmıştı. Üniversite için mimarlık veya yazılım için AMD çok önermiyorum. Sallamıyorum ablam mimar çünkü. Dediğim gibi arada farklılık varsa senin attığınla seninkiside güzel değerlendirilebilir.

Asusuda alırsan 1.5 bin cebinde kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı