Yazılım ve oyun için laptop önerisi

Bütçe
80000
merhaba fanların sesleri pil süresi ve oyun performansı hakkında bilgi verebilirsen çok güzel olur
Cihaz soğuk çalışıyor. Sessiz modda 36dB, sıcaklıklar ise CPU 85-90, GPU ise 70 civarlarına geliyor. Yaz aylarında olduğumuz için bu sıcaklıklar gözünüzü korkutmasın. Turbo moduna veya performans moduna aldınığınızda sıcaklıklar 3-5 derece arasında oynuyor. Oyun performansı olarak Cyberpunk2077'de her şey ultrada iken 60 FPS verebiliyor. DLSS fullerseniz eğer 90 FPS'e kadar çıkıyor cihaz. Pil süresi internette gezinirken, pdf incelerken veya video izlerken 3-4 saat arası götürüyor.

Cihaz soğuk çalışıyor. Sessiz modda 36dB, sıcaklıklar ise CPU 85-90, GPU ise 70 civarlarına geliyor. Yaz aylarında olduğumuz için bu sıcaklıklar gözünüzü korkutmasın. Turbo moduna veya performans moduna aldınığınızda sıcaklıklar 3-5 derece arasında oynuyor. Oyun performansı olarak Cyberpunk2077'de her şey ultrada iken 60 FPS verebiliyor. DLSS fullerseniz eğer 90 FPS'e kadar çıkıyor cihaz. Pil süresi internette gezinirken, pdf incelerken veya video izlerken 3-4 saat arası götürüyor.
teşekkür ederim birde aldığınız yerin linkini atma sansiniz varmi

teşekkür ederim birde aldığınız yerin linkini atma sansiniz varmi
Aynı satıcı, aynı ürün. Ram bir süre sonra yetersiz kalacaktır haberiniz olsun. Ben hala 16 ile kullanıyorum, mümkün olan en kısa zamanda yükseltmeyi planlıyorum.

Eklemeyi unutmuşum, çoğu kişinin yaşadığı hoparlör sorunu var. Bende de oluştu fakat 4060'lı modelini alan arkadaşımda sorun yoktu. Ses arada bir kısılıyor çoğalıyor bir şeyler oluyor. Zamanla alıştım. %70-80 arasında kullanınca o kadar da fark edilmiyor ya da dediğim gibi ben alıştım.

Son düzenleme:
Aynı satıcı, aynı ürün. RAM bir süre sonra yetersiz kalacaktır haberiniz olsun. Ben hala 16 ile kullanıyorum, mümkün olan en kısa zamanda yükseltmeyi planlıyorum.

Eklemeyi unutmuşum, çoğu kişinin yaşadığı hoparlör sorunu var. Bende de oluştu fakat 4060'lı modelini alan arkadaşımda sorun yoktu. Ses arada bir kısılıyor çoğalıyor bir şeyler oluyor. Zamanla alıştım. %70-80 arasında kullanınca o kadar da fark edilmiyor ya da dediğim gibi ben alıştım.

ASUS ROG STRIX'in bazı modellerinde 175W bazılarında 140W yazıyor bir bilginiz var mı bu konu hakkında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı