35.000TL sistem toplama tavsiyesi

HiimOki

Hectopat
Merhaba, iyi sosyaller.

Başlıkta belirtildiği üzere sistem ve monitör dahil sistem tavsiyelerine açığım.

Sözün aslı kendi mevcut sistemim de CS 1.6 oynayan birisiyim. Kaldı mı demeyin :)

Artık yenilik şart düşüncesi ile ve haliyle işten güçten vakit buldukça kafa dağıtmak için ufakta olsa böyle bir şey düşündüm.

Ortalama Max. 3-5 aktiflik durum söz konusu.

Günümüz şartlarında FPS (CS2 için stabil ve akıcı oynatabilen, F/P) - Mmorpg (Knight Online) + GTA 5 hikaye türü oyunlar vs. Aslında alacağım bu sistem ile güncel tüm oyunlarda F/P

Nokta atışı bu sistem var diyebileceğiniz önerilerinizi can kulağı ile dinliyor olacağım.

Bu arada arkadaşım;

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-ti-16gb-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sistem olarak bunu belirtti, sizlerdeyim arkadaşlar ricam üzerine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yiğit Hocam be
Çok cevap yazmasam da Bilgisayar Toplama konu başlığında seni görüyorum. Şunu sormak istiyorum. Bu önerdiğin sistemin üzerine hangisini yükseltmek sence mantıklı olur ? Bu sistemin bir tık daha üstü hangi sistemdir ?

Ben bilgisayar da işlemci olarak inteli bildiğim için , amd ye yabancıyım tercih edilebilir sanırım günümüz şartlarında sorun yaşatmaz değil mi?

Önerdiğiniz sisteme ekleme çıkarma tavsiyeniz var mı ?

Sistem hakkında ki yorumunuz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı