CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
Normalde baya ekran görüntüsü çekip Steam'e gönderen birisi olarak bana bu oyun önerilmişti. İşte diğer NFS oyunlarına nazaran "daha farklı ve hoş bir atmosferi olan oyun" önerisiyle yine "Forza Horizon 5'teki gibi güzel ekran görüntüsü alabilirsin" diye... Bende açıkçası oyunun oynanış videolarını izledim ve cidden böyle yağmurlu gecelerin güzel hissiyatı, asıl sese daha yakın arabalar vb... Birde oyun cidden sinematik oyun gibi duruyor. Yani özellikle vintage tarzında... Kısaca öneririm. Hatta şunu da ekleyeyim, NFS serisinde bir kaç oyun satıştan kaldırılmıştı ve NFS 2015'in de başına böyle bir şey gelebilir.
Need for Speed™
Tür: Arcade, Yarış, Araba, Aksiyon, Macera, Çok Oyunculu
Normal satış fiyatı: 30 USD
Türkçe: Yok
Türkçe Yama (ücretli): Need for Speed 2015 Türkçe Yama
NOT: Ücretli Türkçe yamadan başka direkt yama yok. Yani başka yapan olmamış. Lakin oyunda online sunucularda var. Açıkçası zaten ban yersiniz lakin Offline mod'ta mevcut ise ban yemezsiniz diye düşünüyorum.
Need for Speed™
Tür: Arcade, Yarış, Araba, Aksiyon, Macera, Çok Oyunculu
Normal satış fiyatı: 30 USD
Türkçe: Yok
Türkçe Yama (ücretli): Need for Speed 2015 Türkçe Yama
NOT: Ücretli Türkçe yamadan başka direkt yama yok. Yani başka yapan olmamış. Lakin oyunda online sunucularda var. Açıkçası zaten ban yersiniz lakin Offline mod'ta mevcut ise ban yemezsiniz diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: