35-40 bin TL sistem önerisi

Bütçe
35000-40000 arası ( çok ufak aşabilir )
@Laksed
Bu sistem bence güzel oldu.

@Laksed

Bu sistem bence güzel oldu.
Teşekkür ederim bakacağım

GB ile ekran kartına karar veren biri mi? Aman Allahım... İyi forumlar. Takipten çıkalım konuyu.
Senin de yorumunu merak ettim ama bro xd

Çok teşekkür ederim arta kalan parayla gerçekten bir koltuk bakacağım sanırım. Bir koltuk öneriniz var mıdır pekİ?

@messinicocugu , @Slippin Jimmy0 , @TeknoAdam , @mcsahin sizin yorumlarınızla beraber son halini atıyorum. Sadece Ram'i arttırsam mı karar veremedim onun dışındakilere okeyim.
Kasa : Lian Li Lancool II Mesh RGB Black 3x120mm ARGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Mesh Siyah E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Ram : Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da https://www.hepsiburada.com/corsair...MbzUdMo5zNWNllM9aAhoCI3AQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
SSD : Crucial 1 TB P5 Plus CT1000P5PSSD8 M.2 PCI-Express 4.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Soğutucu : https://www.hepsiburada.com/arctic-...fre00101a-p-HBCV00000GAAKU?magaza=Hepsiburada
İşlemci : AMD Ryzen 7 5700X Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PSU : XPG Core Reactor 850G-BKCEU 850W 80 Plus Gold 120mm Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Ana Kart : MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX Wi-Fi AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ekran kartı : XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT Black RX-69XTATBD9 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Ram 2x8 olursa 33.500 civarı , 4x8 olursa 36.000 civarı oluyor. Şuan böyle bir sistem kurmayı planlıyorum.

Son düzenleme:

Sağlam sistem alabilirsiniz hocam.

Çok teşekkür ederim arta kalan parayla gerçekten bir koltuk bakacağım sanırım. Bir koltuk öneriniz var mıdır pekİ?
Çok araştırıp ve bizzat gidip denedikten sonra IKEA Markus (deri olmayan) almıştım, terletmeyen, rahat bir koltuk ama çok uzun süreli oturduğunuzda kalça bölgenizi ağrıtıyor. IKEA'da bulunduğunuz yerin mağaza stoklarında varsa deneyebilirsiniz. NURUS'un ME TOO ya da diğer modelleri rahat ve kalitelidir ama çok pahalıdır.
Koltuk denenmeden alınmamalı diye düşünüyorum, herkesin vücut yapısı farklı. Hangi koltuk alırsanız alın IKEA Bortberg benzeri bir bel desteği de tavsiye ederim.

Herşey toplam 38.714TL, güzel bir DDR5 sistem oldu bence.

RAM 2X: Kingston Fury Beast 8 GB 4800 MHz DDR5 CL38 KF548C38BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bütçeye göre RAM'den 1-2 adet daha alabilirsiniz.

teşekkür ederim hepinize yardımları ve önerileri için.

@messinicocugu kanka 850W olan güç kaynağı bitmiş indirimde onun yerine aynısının 750W'sini alsam sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…