35 bin TL Android telefon önerisi

Bütçe
35.000
Arkadaşlar main olarak kullanılacak bir telefon tekrar düşününce Samsung - iPhone dışında olmamalı gibi geldi bu POCO, Xiaomi ne kadar özellik sunsa da hem berbat tasarım hem dış malzemenin kalitesizliği insanı güldürecek seviyede. Samsung kısmından S23 serisini mi S24 serisini mi önerirsiniz?

Bir nebzede olsa dediğinize katılıyorum. Kendimde daha önce Xiaomi telefon kullandım. Yazılım konusunda çok çektirmişliği var bana. Honor konusunda ön yargınız varsa @Burak Karabal hocam yardım edebilir. Honor 200 düz modelini kullanıyordu oda. Yazılım konusunda One UI'dan bile daha stabil bir yazılıma sahip olup S24'ten ucuza genel olarak daha iyi özellikler sunmakta.

Son düzenleme:
F7 Pro da gayet güzel cihaz fiyatına göre. Neden dislike attınız hocalarım?

POCO'ların yazılım ve işçiliği genel olarak kötü. Kamerası fiyat bandındaki rakiplerinden biraz daha geri bir cihaz. Oyun harici alınası bir tarafı yok diyebilirim.

Dediğinize katılıyorum. Kendimde daha önce Xiaomi telefon kullandım. Gerek yazılık gerek malzeme konusunda çok çektirmişliği var bana. Honor konusunda ön yargınız varsa @Burak Karabal hocam yardım edebilir. Honor 200 düz modelini kullanıyor oda. Yazılım konusunda One UI'dan bile daha stabil bir yazılıma sahip olup S24 ucuza genel olarak daha iyi özellikler sunmakta.
Ya elbette iyi özellikleri olan bir cihazdır ama telefonu kendim kullanmayacağım, alacak kişi ise bahsettiğim konulara takılıyor birçok insan gibi. Burada arkadaşların önerilerine tek tek baktım özellikler oyuncu bilgisayarı gibi dıştan zerre albenisi yok üstüne yere düşse un ufak olacak malzemeden yapıyorlar bu telefonları o yüzden Samsung bir cihaz bakacağız sanırım.

Ya elbette iyi özellikleri olan bir cihazdır ama telefonu kendim kullanmayacağım, alacak kişi ise bahsettiğim konulara takılıyor birçok insan gibi. Burada arkadaşların önerilerine tek tek baktım özellikler oyuncu bilgisayarı gibi dıştan zerre albenisi yok üstüne yere düşse un ufak olacak malzemeden yapıyorlar bu telefonları o yüzden Samsung bir cihaz bakacağız sanırım.

Alacak kişi ile isterseniz bir teknoloji mağazasına gidip bakabilirsiniz. Samsung tarafında S24 olsa da bana göre hak ettiği fiyatın üstüne satılıyor.

POCO'ların yazılım ve işçiliği genel olarak kötü. Kamerası fiyat bandındaki rakiplerinden biraz daha geri bir cihaz. Oyun harici alınası bir tarafı yok diyebilirim.

POCO X6 Pro kullanıyorum haklı yorum oyun için kullanılacak telefon lütfen önermeyin artık şu markayı cidden bıktım adamlar günlük kullanım telefonuna bile POCO öneriyor.

Oyun için kullanacaksanız fiyat segmentinde rakibi yok ama günlük kullanımda çok rakibi var bu telefonun maalesef.

Honor 200 Pro - S24 - 14T Pro bu bütçede en iyi 3 seçimden birisi olur.

Son düzenleme:
S23 Snapdragon şaşmaz derim uzunnn uzunnn ömürlülük. Ben S23 kullanıyordum sırf S24 Exynos olduğu için almamıştım şimdi S25+ geçtim. Snapdragon kim ne derse desin kağıt üzeri puanları geç, Reel'de uzun kullanım da her türlü önde. S23 fazlasıyla yetecektir her alanda.

S23 Snapdragon şaşmaz derim uzunnn uzunnn ömürlülük. Ben S23 kullanıyordum sırf S24 Exynos olduğu için almamıştım şimdi S25+ geçtim. Snapdragon kim ne derse desin kağıt üzeri puanları geç, Reel'de uzun kullanım da her türlü önde. S23 fazlasıyla yetecektir her alanda.

MediaTek iyi aslında ama 9000 serisi varsa alınır bence.

Arkadaşlar main olarak kullanılacak bir telefon tekrar düşününce Samsung - Iphone dışında olmamalı gibi geldi bu POCO, Xiaomi ne kadar özellik sunsa da hem berbat tasarım hem dış malzemenin kalitesizliği insanı güldürecek seviyede. Samsung kısmından S23 serisini mi S24 serisini mi önerirsiniz?
telefonun güncel olması önemli değilse s23 ve s24 fazlasıyla yeterli. s24 daha iyi telefon ama bütçeyi geçiyor o yüzden s23 kalıyo geriye.

Bir nebzede olsa dediğinize katılıyorum. Kendimde daha önce Xiaomi telefon kullandım. Yazılım konusunda çok çektirmişliği var bana. Honor konusunda ön yargınız varsa @Burak Karabal hocam yardım edebilir. Honor 200 düz modelini kullanıyordu oda. Yazılım konusunda One UI'dan bile daha stabil bir yazılıma sahip olup S24'ten ucuza genel olarak daha iyi özellikler sunmakta.

Honor'un yazılımı cidden çok stabil. Her güncellemede daha da düzeliyor. Ek olarak ekran ve kamera kalitesi de bir o kadar iyi oluyor genellikle ortalama işlemciler kullanıyorlar diğer markalara göre saf güç şart değilse 8S gen 3 ile Honor 200 Pro fazlasıyla yeterli olur gibi. 200 Pro güncelleme konusunda 3-4 sene destek alıyor yanlışım yoksa. Düz modelden 1 sene fazla diye duymuştum.

Bunların dışında S24 FE düşünülebilir bir kusurunu görmediğim telefon diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı