35 bin TL Android telefon önerisi

Bütçe
35.000
Şahsen S23 kullanan biri olarak gerek işlemcisi olsun gerek alırken izlediğim karşılaştırma videolarında kamera yazılımının bana daha çok hitap etmesinden kaynaklı S23 tercih etmiştim. S24'ün tek bir avantajı var o da daha fazla güncelleme desteği sağlaması. Fakat bakıldığında S23 daha güçlü bir cihaz ve her türlü uzun vadede S24'ten daha stabil bir performans sağlayacağını düşünüyorum.

FE modellerine bakmayın bile...

Arkadaşlar main olarak kullanılacak bir telefon tekrar düşününce Samsung - Iphone dışında olmamalı gibi geldi bu POCO, Xiaomi ne kadar özellik sunsa da hem berbat tasarım hem dış malzemenin kalitesizliği insanı güldürecek seviyede. Samsung kısmından S23 serisini mi S24 serisini mi önerirsiniz?
Xiaomi'nin tek eksisi hala devam eden HyperOS sorunlari, ne kadar gelisse de ufak tefek kalsa da bazen can sıkabiliyor. MagicOS HyperOS'tan cok daha iyi ve genel olarak dusunursek MagicOS baya basarili.

Xiaomi'nin tek eksisi hala devam eden HyperOS sorunlari, ne kadar gelisse de ufak tefek kalsa da bazen can sıkabiliyor.

Bana hiç ufak tefek gibi gelmiyor. Sağolsun yazılımı bazen telefona uygulama indirmeye bile engel olabiliyor. Çok fazla sorun yaşattı bana HyperOS.

Kamera ve batarya öncelik ise Honor 200 Pro. Bütçe artarsada S24+ çok iyi olur. Onun dışı S23 serisi mi S24 serisi mi derseniz kesinlikle S24 serisi. Exynos sorun çıkartmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı