35 bin TL hazır sistem önerisi

Bütçe
35.000

TwoTech

Femtopat
Daha fazla  
Açılan forumların çoğunu okudum ama okudukça kafam karıştı ve sadece 1 ayda çoğu sistem 2-3K TL zamlanmış. Maksimum 35k TL'ye hazır sistem almak istiyorum, monitörüm ekipmanlarım vs. var. Marka takıntım yok (RTX 2060 Ryzen 5 2600 kullandım harici bir sistem kullanmadım) istediğim sadece F/P olarak en iyi ürünü alabilmek. Kesinlikle 1TB SSD ile minimum 16 GB RAM'li bir sistem almayı düşünüyorum, soğutması da iyi olmalı Adana'da yaşıyorum ekstra fanlı veya sıvı soğutmalı olabilir.

Buradakilere bakabilirsiniz hocam.

Buradakilere bakabilirsiniz hocam.

Evet bende şimdi buraya bakıyordum böyle bir sistem de var Lexar 1TB SSD ile Lexar RGB 32gb ram yaptım.

Evet bende şimdi buraya bakıyordum böyle bir sistem de var Lexar 1TB SSD ile Lexar RGB 32 GB RAM yaptım.

Hocam bence fiyatı 1-2K yükseltin ve indirim bekleyin. 9060 XT 16 GB sistemler oluyor o fiyata. 9060 XT, 5060 Ti gücünde.

Açılan forumların çoğunu okudum ama okudukça kafam karıştı ve sadece 1 ayda çoğu sistem 2-3K TL zamlanmış. Maksimum 35k TL'ye hazır sistem almak istiyorum, monitörüm ekipmanlarım vs. var. Marka takıntım yok (RTX 2060 Ryzen 5 2600 kullandım harici bir sistem kullanmadım) istediğim sadece F/P olarak en iyi ürünü alabilmek. Kesinlikle 1TB SSD ile minimum 16 GB RAM'li bir sistem almayı düşünüyorum, soğutması da iyi olmalı Adana'da yaşıyorum ekstra fanlı veya sıvı soğutmalı olabilir.
Toplama olur mu?

İndirim çok beklemek istiyorum yaz bittikten sonra bilgisayarı aktif kullanamayacağım maksimum 2 hafta bekleyebilirim.

Emin ol 2 hafta içinde dediğim gibi bir sistem gelir. Beklemeye değer.

Kendim hiç toplamayı denemedim nerede nasıl toplarım bilmiyorum.

Hangi sitede veya sitelerde indirim gelir, nereleri takip etmem gerekli olur?

Technopat Sosyal güncel indirimler bölümünden takip edebilirsiniz. Veya Gaming gecelerini takip edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı