TP-Link Deco E4 alınır mı?

Daha fazla  
TP-Link Deco E4 tam olarak ne işe yarıyor? Modem mi bu yoksa Wi-Fi güçlendirici gibi bir şey mi? Evde bazı odalarda internet zor çekiyor, buna mı yarıyor?

Kullanan varsa anlatabilir mi, alınır mı alınmaz mı? Oyun falan oynarken sıkıntı çıkarır mı?

Mesh sistem olarak geçiyor.
Modemin eifisini kapatıp Ethernet ile modemi Deco'ya bağlıyorsunuz evdeki Wi-Fi'yi kendisi dağıtıyor evinizin metrekaresine bağlı olarak ikili üçlü kurulum gerekebilir, internet hızınız nedir? Metrekare ne kadar!

Ev çok büyük değil, şu anki modemin yavaşlığı çok hissettirmiyor, kasa bilgisayar alacağım için soruyorum. Sadece interneti direkt modemden Ethernet'le bağlamak mı daha hızlı olur yoksa Deco E4 kurup ondan Ethernet almak mı daha mantıklı onu soruyorum. Oyunlarda ms/ping açısından hangisi daha iyi olur, fark eder mi?

Ev çok büyük değil, şu anki modemin yavaşlığı çok hissettirmiyor, kasa bilgisayar alacağım için soruyorum. Sadece interneti direkt modemden Ethernet'le bağlamak mı daha hızlı olur yoksa Deco E4 kurup ondan Ethernet almak mı daha mantıklı onu soruyorum. Oyunlarda ms/ping açısından hangisi daha iyi olur, fark eder mi?

Modeme Ethernet ile bağlanamayı düşünüyorsanız Deco'ya ihtiyacınız yok.
Bilgisayar uzaktaysa veya evin her yerinde internet çeksin diyorsanız Deco alınabilir evinizde 1 tane Wi-Fi ağı olacak birkaç Deco ürün bile olsa.
İnternetin 100Mbps üstüyse daha üst model bakabilirsiniz.
Kendi sitesindende inceleyebilirsiniz.

Deco E4 | AC1200 whole Home mesh Wi-Fi System | TP-Link Türkiye AC1200 Whole Home Mesh Wi-Fi System

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı