35 bin TL hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan Eneswqe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 206

Eneswqe

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım hazır sistem alacağım. Bütçem 35k. İnce hesaptan alacaktım ama mağazası yokmuş. İtopya'ya da Gaming Gen TR'den güzel 5060'lı bir sistem önerir misiniz? Mağazadan alacağım veya çok iyiyse ince hesaptan alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteden bu sistemi satın alabilirsiniz hocam, AMD önyargınız varsa sene 2018 değil var olan sorunların %95'i halledildi. Şu an forumda açılan son konulara bakarsanız sürücü sıkıntısı yaşayan NVIDIA kullanıcıları ile AMD kullanıcıları neredeyse kafa kafaya benim gördüğüm. Ray Tracing dahil 9060XT RTX5060'dan her anlamda daha iyi bir kart AAA oyunlarda en az 15-20 FPS fark edecektir. Muadili olan 5060 Ti 16 GB karttan ise 6500TL daha ucuz fiyatlandırması var şu an en tercih edilebilir kombinasyon 7500F+9060XT.

İllaki NVIDIA sistem arıyorsanız da eli yüzü düzgün bulabildiğim iki sistemi bırakıyorum.

Son düzenleme:

Bu siteden bu sistemi satın alabilirsiniz hocam, AMD önyargınız varsa sene 2018 değil var olan sorunların %95'i halledildi. Şu an forumda açılan son konulara bakarsanız sürücü sıkıntısı yaşayan NVIDIA kullanıcıları ile AMD kullanıcıları neredeyse kafa kafaya benim gördüğüm. Ray Tracing dahil 9060XT RTX5060'dan her anlamda daha iyi bir kart AAA oyunlarda en az 15-20 FPS fark edecektir. Muadili olan 5060 Ti 16 GB karttan ise 6500TL daha ucuz fiyatlandırması var şu an en tercih edilebilir kombinasyon 7500F+9060XT.

İllaki NVIDIA sistem arıyorsanız da eli yüzü düzgün bulabildiğim iki sistemi bırakıyorum.

Hocam çok kararsızım RX mi RTX mi diye bir de bu RX sistemin aynısını başka bir sitede toplama imkanımıd var mı?

İtopya özelinde bu sistem var hocam diğer sitelerde bir tık pahalıya geldiği için atmadım. RX 9060 XT her konuda 5060'dan daha iyi bir ekran kartı dediğim gibi NVIDIA'nın çok övündüğü Ray Tracing konusunda bile 9060XT RTX5060'dan daha iyi. Bilgisayarı sadece oyun amaçlı kullanacaksanız RX 9060 XT her konuda daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İtopya özelinde bu sistem var hocam diğer sitelerde bir tık pahalıya geldiği için atmadım. RX 9060 XT her konuda 5060'dan daha iyi bir ekran kartı dediğim gibi NVIDIA'nın çok övündüğü Ray Tracing konusunda bile 9060XT RTX5060'dan daha iyi. Bilgisayarı sadece oyun amaçlı kullanacaksanız RX 9060 XT her konuda daha mantıklı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler hocam yazılımlada ilgileneceğim.

Hocam aklımda ekran kartı 1 yıl 1 buçuk yıl kullanıp arttırmak o vakit diliminde yazılımda çok ta büyük bir şey yapmam.
RX iyi midir bu vakit.

Destek veriliyor eskisi kadar kötü değil fakat NVIDIA hala daha iyi. Alacağın sistemde B650 anakart seç Gigabyte S2H olmasın ama.

Hocam tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorum lakin, yazılım geliştirme, GPU hızlandırmalı hesaplama, makine öğrenimi, 3D render gibi işlerle uğraşacaksanız NVIDIA. Kalan durumlar için AMD tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı